Mekkora baj, ha nem hiányzik a gyerekem?
Neked is hiányzik,mert eszedbe jut.:-) Én is így vagyok,mint te, imádom a lányomat, de amikor nincs velem jól elvagyok, azt csinálom amit nem tudok vele.
Sztem teljesen normális ez, nekem az lenne már már beteges, ha valaki egy órára se képes elszakadni a gyerekétől.De az is lehet,hogy csak túloznak,azért mondják,hogy "szuperanyukának" tűnjenek.
Szerintem akkor hiányozna igazán, ha éjszakára is ott hagynád. De hogy pár órás, max. fél napos "kikapcsolódásnál" nem érzed azt, hogy megszakad a szíved, szerintem tök normális dolog. Én is el szoktam menni körmöshöz, ami két órás elfoglaltság 4 hetente, olyankor Apa van vele. De ahogy írtad, én is folyamatosan rá gondolok, vajon evett-e rendesen, vajon nem sír-e utánam, vajon jókat játszanak-e, és tulajdonképpen a szalonban a lányokkal is a gyerek a fő téma, mesélem, mit tanult, miket csinál már, stb.
Szerintem nem attól lesz valaki jó anya, hogy két percig nem bírja a gyerek nélkül a távollétet...
Nem,ők tényleg szuperanyukák.Agyonfoglalkoztatott hiperokos gyereke,stb.Tényleg.
Nem tudom,ha hiányzik,akkor azt éreznem kéne,nem?Ez csak olyan aggódás féle.
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem hiányzik, hiszen alig pár órára mész csak el, és jó kezekben van a gyerek!
Nagyon át tudom érezni a helyzetedet, az én fiam még csak 5 hónapos, de alig várom már, hogy el tudjak menni nélküle egy pár órára. Sajnos ez még nem megy, mert szopizik, de várom már, hogy elkezdjen mást is enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!