Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora baj, ha nem hiányzik...

Mekkora baj, ha nem hiányzik a gyerekem?

Figyelt kérdés
Hétvégente mikor a szüleimnél vagyunk kb minden második hétvégén otthagyjuk néhány órára,vagy max fél napra a 13 hónapos lányomat.(Ezt kb 10-12 hónapos kora óta).Ilyenkor elmegyünk apával vásárolni,kikapcsolódni,stb.Anyukám el tudja altatni a babát (a páromnak pl nem alszik el),nagyon szeretik egymást,sokat és "jól" foglalkozik vele.Éjszakára még nem hagytam ott,mert még ciczik 1-2szer.Viszont ilyenkor mikor "elszabadulunk" nem érezzük,hogy hiányozna.Kb percenként eszembe jut,hogy vajon evett-e,sikerült-e elaltatni,jól van-e,stb.De nem érzem,hogy hiányzik.Mástól folyton azt hallom,hogy egy órára mennek el,és rettentően hiányzik és megszakad a szívük,stb.Én meg azt érzem,hogy de jó elől ülni a kocsiban (hátul szoktam vele mert igényli),hangosan zenét hallgatni,kiszabadulni kicsit,nem nyavalyog senki,hogy a másik irányba akar menni,stb.Bocs,hogy hosszú lettem,de azt hiszem,nem normális ez így.Szerintetek?
2010. szept. 21. 12:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 hónapos, eddig csak akkor hagytam itthon a férjemmel, ha fodrászhoz vagy kozmetikába mentem. Nem nagy idő, de én sem éreztem hogy hiányzik. Persze eszembe jutott, de nem hiányzott. Jó volt csak magammal foglalkozni. Viszont ami meg engem bántott nagyon sokáig, az az, hogy sokáig nem éreztem azt hogy szeretem. Fura ezt így leírni, de tényleg így van. Mindenhol azt olvasom, hogy megszületett és jött a nagy villámcsapás hogy húúú de szeretem, az én gyerekem stb, nekem meg semmi. Megláttam örültem hogy végre kinn van és sehol a villámok. Még sokáig így volt, nem szorult össze a gyomrom a szeretettől amikor megláttam, vagy megöleltem. Borzasztó érzés volt, mert azt hittem nagyon rossz anyja vagyok. Most már más a helyzet, érzem a szeretetet iránta,de ez még mindig nem a "villámos". Lehet, hogy velem van a baj? Vajon változik ez még valaha? Amit Te érzel (vagy éppen nem érzel) szerintem teljesen normális, emiatt nem kell aggódnod, szerintem azt inkább nekem kellene.
2010. szept. 21. 15:31
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,akkor mégis csak hanyagolom azt a dilidokit:)

Utolsó! Ez engem is nyomasztott.Mikor kibújt,nem fogott el sírás,nem jött a villám,ahogy fogalmaztál.Örültem hogy kint van és túléltem.Aztán mellém rakták az ágyra én meg elaludtam.Meg sem fordult a fejemben,hogy esetleg leeshet,ráfekszem,stb.Úgy keltettek fel,hogy akkor inkább elvisizk.Mondom oké,és aludtam tovább.Hajnalban vittek le osztályra és hozták a gyereket nagy vigyorogva,hogy "na anyuka,ő az?".Mondom fogalmam sincs.Hát majdnem szemmel öltek.Sötét volt,fáradt is voltam,alig láttam szülés után.Aztán mikor vinni kellett a vérvételre még ott a kórházban és rosszul szúrták meg,nagyon sírt.Na nekem akkor jött a "mindenki vegye le a kezét a gyerekről és menjünk hazafelé".Bocsi a személyes élményért,csak gondoltam megnyugtatlak.

2010. szept. 21. 19:38
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ez nagyon aranyos volt, köszönöm!
2010. szept. 21. 21:31
 24/25 anonim ***** válasza:
Hú, Kérdező, nagyjából szó szerint ugyanez történt velem is! Sajnos elmaradtak a filmekből jól ismert örömkönnyek...
2010. szept. 21. 21:39
 25/25 A kérdező kommentje:

Lehet nem is éreznénk magunkat ilyen cefetül,ha nem néznék annyi tévét.:)

Ami engem kiborított: Phoebe most szült a Jóbarátokban 3as ikreket (tudom,20adjára megy) kb 10 perc alatt,le sem izzadt,el sem fáradt,végig dumált,és ki-be rohangáltak a többiek.Ilyen a világban nincsen...

2010. szept. 22. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!