Mekkora baj, ha nem hiányzik a gyerekem?
A mi kisfiunk ott is szokott aludni a nagyiknál. Nem mondom, először nagyon furcsa volt, hogy üres a kiságya, és amíg nem volt velünk gyakorlatilag egyfolytában róla beszéltünk. De néhány alkalom után ez elmaradt, most már tudunk magunkkal is foglalkozni. :-)
Persze reggel az az első dolgom, hogy felhívjam nagyit, hogy minden rendben van-e. Tudom, hogy rendben van, hiszen jó kezekben hagytam, csak jó hallani is...
Már kinek baj? :o)
De most tényleg. Inkább örülj, hogy van megbízható segítséged, akire lehet hagyni a babát. Én inkább azt olvasom gyakrabban, hogy anyukák ki vannak akadva, mert évekig még soha egyszer sem tudtak a gyerekük nélkül kikapcsolódni. Szerintem egy-egy ilyen néhány óra után az ember feltöltődik és újra még több türelme/ereje van a gyerekekhez. Legalábbis én így érzem.
Ha nincsenek nagyszülők, én néha barátnőmmel is "gyerekeket cserélek". Vagyis bevállalom az övéit, vagy fordítva.
Ez nem azt jelenti, hogy nem kötődsz a gyerekedhez, szerintem sokkal inkább azt, hogy egészségesen kötődsz hozzá.
Igen,tudom,hogy jó kezekben van,ezért is nem aggódom.
Azt is tudom,hogy ha pl tesómra kéne hagyni,akkor bizony rohannék haza.Csak olyan fura,hogy nem hiányzik.Annyi mindenkitől hallom,hogy megszakad a szívük,kitéptek belőlünk egy darabot,stb,hogy már dilidokira is gondoltam.
Jajj, szerintem ez a szívkitépés olyan költői túlzás... :-)
De nem vagyunk egyformák. Barátnőm azért szoktatta maga mellé a kiságyában nyugisan, szépen alvó kisbabáját, mert ő nem tudott jól aludni nélküle. Én ezt a csimpaszkodást sem tartom túl jónak, nagyobb korában gondok lehetnek belőle. Azért a gyerek ne akkor legyen már először nélkülünk, amikor oviba/bölcsibe kell mennie!
Uygan mér, ez az geészséges, nem za ha magadhoz láncolod.
kellenek gyerekmentes, órák napok.
Én nem szoktam hátul ülni.
És ha nincs ott a kicsi vagy a nagy a kocsiban bömböltetni szoktam a tus-tuc zenét vagy a Rise FM-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!