Miért tör rám az éhségroham és nem kicsit tegnap és össze vissza zabáltam mindent (csütörtökre nem várom)?
Szia
Én sajna onnan tudom,hogy meg fog jönni, hogy folyton éhes vagyok!
Arra már nem emlékszem hogy amikor terhes lettem akkor is voltak -e falás rohamaim.
Furcsa dolgokat kívánsz meg? Ha furákat akkor lehet nem a mensi lesz:))) (pl savanyút édessel meg hasonlók)
Én már megfigyeltem, a menses előtt van ilyen. Sajnos van időm kitapasztalni, 9 hónapja nem akar összejönni a 3-aska. Minden hónapban képzelgek. Minden féle tünetet figyelek magamon. És mindig becsap. arra rájöttem, hogy a nemvárt előtt pár nappal már összevissza eszek mindent, kicsit felpuffad a hasam, fájnak a melleim és a derekam.
Rendszerint azt hittem ezek miatt, hogy na végre összejött!! De rájöttem ezek a tünetek nyilván mindig is voltak, csak sose figyeltem rájuk..
Egyébként én is csütörtökre nem várom. De sajnos már az összes tünetem megvan, szóval teljesen biztos vagyok benne, hogy megjön. Már a remény sincs meg bennem.
De azért remélem nálad épp a babát jelenti. Bárcsak szikrányit én is reménykedhetnék...:(
Majd mondd meg mi lett!
Gratulálok!!!
De jó neked....én is már úgy szeretnék örülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!