Van köztetek olyan, aki most csütörtökre nem várja? Ki mit érez?
Szia,
én péntekre nem várom, és nem érzek még semmit.ilyenkor már barnázni szoktam, de most csak a hétvégén volt egy pici 1 napig, azóta nem, de folyton lesem hátha megint. Kicsit el vagyok keseredve emiatt, félek, hogy a menzi előtti 3-4 napos barnázás miatt nem sikerült eddig. 5 hónapja próbálkozunk.
Te mit érzel? mikor tesztelsz? én szerdára gondoltam.
Én is csütörtökre nem várom. Tegnap és ma barnáztam, ilyen még velem sem volt. Pénteken fogok tesztelni, ha csütörtökön nem jön meg.
Írjatok, hogy mi lett az eredmény.
Szorítok!!!!!!!!!!!
én clearblueval tesztelnék a helyedben az tuti
az már 4 nappal előtte is kimutatja ha babát vársz
holnap meg már kedd :)
tapasztalat :)
Drukkolok mindegyikőtöknek, biztatásként: életemben egy ciklusban barnáztam picit, az a barnázás azóta a gyomromat rugdossa a pocimban. :) Drukkolok nektek, mindenkinek gyors pozitív tesztet kívánok!
30 hetes kismami
Sziasztok!
tegnapi első vagyok, és ma este nagyon halvány pozit teszteltem:-))))) tudom, hogy még nem tuti, de nagyon reménykedem...Ti hogy álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!