Jó terhes nek lenni? és mikor már nagy a pocak?
Figyelt kérdés
én 6 hetes vagyok. Imádok terhes lenni. mindennél jobb,ennél márcsak akkor lesz jobb ha meglessz a baba!2009. júl. 2. 13:00
21/22 anonim válasza:
5 hetes terhes vagyok,és azon kivül hogy minden második percben eszembe jut hogy terhes vagyok,semmit nem érzek,talán pár napig szurt a hasam de az is elmult.Lehet hogy most jönnek a rosszullétek de állok elébe,mert akkor tudom hogy minden rendben van.Most nagy étvágyam van,és mindent megkivánok,habár eddig is kivános fajta voltam.De azért nagyon jo érzés,én nagyon boldog vagyok.Ézt az érzést kivánom mindenkinek.
22/22 anonim válasza:
tényleg nagyon jó érzés kismamának lenni. Én 18 hetes vagyok, és most kezd ficánkolni Picurka. Először nem is tudtam megmondani mihez fogható ez az érzés, de a lényeg hogy nagyon szuper. Egy kicsi emberke fejlődik odabent, akiért csak Te/Ti vagy a felelős. És téged fog a legjobban szeretni a világon :-)
Nagyon vigyázz magadra, ne emelgess nagy súlyokat, és pihenj sokat ebbe a nagy melegbe.
ÜDv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!