Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki 2 honapos terhes...

Ha valaki 2 honapos terhes latszik e mar a pocak? Es ilyenkor mik a terhesseg jelei?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 08:32
 1/9 anonim ***** válasza:
te vagy terhes??pocak még nem látszik,de egyén függő.
2009. szept. 21. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ennyi idősen maximum a puffadás látszik a pocin, nem a baba. A terhességi tünetek pedig egyénenkénk eltérőek lehetnek.
2009. szept. 21. 08:35
 3/9 A kérdező kommentje:
sziasztok.lehet h terhes vagyok de nem tudom biztosan, 2 honapja egyutt voltam a baratommal es nem vedekeztunk de csak egy par masodperc.azutan 2 nappal jott meg a mensim is es azota mindig megjott, es nem volt semijen terhessegi jel sem vagyis en nem vettem eszre h lett volna.de azert nem vagyok benne biztos h nem vagyok terhes, de a srac nem elvezett belem.szerintetek most mi van?
2009. szept. 21. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Az van, hogy nem vagy terhes!!!!!!!!
2009. szept. 21. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
1001% hogy nincs baba a dologban!
2009. szept. 21. 09:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy jutott eszedbe egyáltalán így két hónap távlatából,hogy terhes vagy?Egész biztos lettek volna tüneteid,ha baba lenne a dologban,még akkor is ha közben megjött a menszid...Ha jól érzem,nem szeretnél még babót,nyugodj meg,nem jött még el az ideje...de el fog majd évek múltán...:)
2009. szept. 21. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Szia,hat erre nem 2honap után kell gondolni...De nemhinném hogy terhes lennél..
2009. szept. 21. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Maga az anyaméh még nem emelkedik ki a kismedencéből, tehát a terhesség nem, de a terhesség elején fokozottan nő a nő étvágya. Ha hasrahízós almatipus a hájacska bizony meglátszik!!! A terhesség csak az ötödik hónapban látszódik lényegesen.
2009. szept. 28. 10:23
 9/9 anonim válasza:
Szia! Mi lett végül? Én most vagyok ugyanilyen helyzetben és nagyon nem kéne nekem ez. Puffadt a hadam.. állítolag ilyen ebben az időben. Nem tudom mit csináljak. Tesztet csinálok holnap.
2013. aug. 13. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!