Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó terhes nek lenni? és mikor...

Jó terhes nek lenni? és mikor már nagy a pocak?

Figyelt kérdés
én 6 hetes vagyok. Imádok terhes lenni. mindennél jobb,ennél márcsak akkor lesz jobb ha meglessz a baba!
2009. júl. 2. 13:00
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
bocs terhességhez kelet volna irni
2009. júl. 2. 13:03
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

Szia én 7.hétben vagyok és a világ legcsodálatosabb dolga!!!A héten hétfőn 6 hetesen láttam a szivecskéjét hogy ver hát ehez fogható érzés nincs...:-))

És bánom is én ha nagy hasam lesz és 200 kg leszek is de lanya leszek ami a világon a legcsodálatosabb érzés..:))

max elgurulok a korházba...bár még egy dekát sem hiztam pedig eszem mint a gép..

2009. júl. 2. 13:14
 3/22 anonim ***** válasza:
84%

Igen nagyon jó!!!

Persze vannak rosszabb napok.Amikor már olyan voltam mint a pingvin,nem tudtam átérni a zebrán 1 zöld alatt,esetleg vizesedtem az nem volt kellemes.De amint megmozdult a pocaklakóm az feledtette a dolgokat!!!

Amikor már jóslóim voltak (36 héttől) az meg már olyan izgi volt!

2009. júl. 2. 13:16
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha már nagy pocakod lesz,nem lesz ilyen jó,mondjuk nekem hiányzik,de sokat szenvedtem,az utolsó hetekben már fájt mindenem,alig vártam,hogy kibújon :) most meg alig várom a kistesót!
2009. júl. 2. 13:16
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Az utolsó 4 hét húzós, de a többi szuper. Persze nekem könnyű terhességem volt, akinek végig feküdni kell, biztos mást érez. Szerencse kérdése.
2009. júl. 2. 13:37
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés, mindenki másképp éli meg.Amíg nem voltam terhes, én is azt mondtam hogy nem érdekel ha 30 kilót is hízok, csak már legyen babám, egy évet próbálkoztunk, előtte pedig kétszer vetéltem, tehát iszonyatosan vágytam már rá.

Mikor pedig terhes lettem, jött a valóság, 14 hétig hánytam, utána rendetlenkedett a vérnyomásom, félidőtől pedig szigorú pihenés méhszájnyílás miatt, és továbbra is vérnyomásingadzás, és persze aggodalom hogy nehogy koraszülött legyen, nehogy valami baja legyen.Ja és testsúlykontroll, és no zaba, mert az toxémiához vezethet.Szóval nem egy leányálom, én már azért várom a végét, és hogy meglássam, megfogjam, hazavihessük, és nevelgethessem.Elég rögös az út odáig.De persze ez nem mindenkinél van így, van aki végig jól érzi magát, semmi baja.

A legjobb az egész kilenc hónap alatt, amikor mocorog, na hát az csodálatos................

Jó terhességet mindenkinek, egy 31 hetes, türlmetlen kismama.

2009. júl. 2. 13:39
 7/22 anonim ***** válasza:
68%

Csodálatos érzés kismaminak lenni, testileg nem érzem, hogy az lennék, semmilyen tünetem nincs. Se hányinger, de zabaroham. De lelkileg,annál inkább. Még nem voltam dokinál, hétfőn megyek, kb. 6 hetes lehetek én is. Nagyon izgulok, hogy ne legyen semmi baj, csak jót mondjon az orvos.

Mindenki azt mondja Nekem, már aki tudja, hogy más állapotba vagyok, hogy csodálatos 9 hónap vár ránk, nincs is ennél csodálatosabb.

Boldog babavárást mindenkinek, üdv

2009. júl. 2. 14:46
 8/22 anonim ***** válasza:
68%

En meg csak holnap leszek 7 hetes de nagyon boldog vagyok. Nallam tegnap kezdodtek a rosszulletek delelott. Ma meg mar reggel ota tartanak. De nem banom egyaltalan! :)

Boldog babavarast minden kismamanak

2009. júl. 2. 14:59
 9/22 anonim ***** válasza:
68%
Csodálatos!!! A kedvesem már most össze-vissza puszilgatja a pocim, pedig még csak 4 hetes. Mi is nagyon vártuk már és most rettentően izgulunk, h végre megosszuk a családdal, a barátokkal. De az orvosom azt javasolta, h ezzel még várjuk, csak a köv. vizsgálat után kürtöljük a nagyvilágba szét. Akkor dobbant nagyot a szívem, amikor a doki a kezembe adta az első ultrahang felvételt, amin még csak a petezsák látható, és azt mondta, itt az első fotó, kedves anyuka! Azóta is úszok a boldogságban! Türelmetlenül várom a köv. vizsgálatot! Amúgy Te már elmondtad a családnak a nagy hírt?
2009. júl. 2. 15:09
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen problémamentesek voltak az elmúlt hónapok, csak a szép oldalára emlékszem. az elmúlt 1-2 hét azonban nagyon nehézkes, főleg amiatt, hogy nem tudok aludni, vagy ha mégis sikerül elaludnom, akkor kelek pár óránként pisilni. 32 hétig dolgoztam,semmi bajom nem volt, de ezt most nagyon nehezen viselem. olyan vagyok minden reggel mit akit agyonvertek, előre félek az éjszakáktól. nehéz a hasam is, minden fordulás egy tornamutatvány.:) vessen meg aki akar, de én már szeretnék hat héttel idősebb lenni.
2009. júl. 2. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!