Segitene valaki? Mikor lehet érezni vagy látni, hogy nő a pocak? A terhes striák mikor jelentkeznek?
a harmadik honap tajan mar ugy tnik, hogy no a pocak, de az inkabb csak a felpuffadt belek miatt van, mert lassul az urulesuk...szoval a valos pocak kb 4-5 honapban kezd latszani, attol fuggoen ki mennyire vekony alkat. striai azoknak lesznek, akik hajlamosak ra vagy ha nagyon feszul a borod, de ahhoz nagyobb pocakosnak kell lenni, kb 6-7 honaposnak.( kremezessel ha hidratalod a borod segithet, vagy legalabbis kesleltetheted)
udv
Szia, ez nagyon alkat függő... Nálam még csak tegnap állapították meg, hogy terhes vagyok (4-5 hetes) de már a doki néni is mondta, hogy héééé, ezt hogy csinálom?!? olyan, mintha lenyeltem volna egy kisebb dinnyét. (Bár hozzáteszem én nagyon vékony vagyok és a hasam inkább mindig a hátamon volt, mint elől)... Bár most ez a legkevesebb gondom, most izgulás van a 12. hétig, hogy minden rendben legyen a kis lurkóval :o)
Barátnőm 12 hetesen úgy nézett ki, mint aki minden perces....
Szia!Nekem mar a 12 het korul mar boven latszott.Ez alkati kerdes.Rajtam azert is latszott elobb mert en nem hiztam semmit csak a pocakom volt:).Most vagyok 22 hetes es eddig 2,5 kg van rajtam.Azt mondjak hatulrol nem latszik h terhes vagyok.Striak problemam meg nincs.
Jo babavarast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!