14hetes terhes vagyok és ilyenkor látszhat a pocak egyáltalán beszélhetük pocakrol?
Nekem 14 hetesen vette észre először egy idegen, hogy babát várok. Most, hogy itt a jó idő, szerintem észre lehet venni 14 hetesen. Persze aki nem akarja, az még most sem veszi észre a buszon :P
30 hkm
Alkattól függ.
Az előzőnek: na igen, buszon a 8 hónapos terhes pocak is láthatatlan. :-)
A buszos témában csatlakozom az előttem szólókhoz: nekem is volt már rá példa, hogy látták a 6 hónapos pocakomat és inkább olvasott tovább meg nézett ki az ablakon, én meg szállhattam le félúton, mert rosszul lettem a buszon, még ez a "nagykabátos-tömeg van a buszon és fülledt a levegő" időszak volt..
Attól függ, hogy sovány vagy kicsit husisabb vagy.. Nekem kb a 3. hónap végén, 4. elején lehetett már vmit látni.. :-)
Nekem is 14 hetesen kezdett el látszódni, akkor adták át először a helyet a buszon:)
NA igen, de többnyire az idősebbek, a fiatalok "nem veszik észre".
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!