amikor jól vagyok,akkor nagyon jó,nézegetni a pici ruhákat,nézni magamon a változásokat,meg ahogy a férjem is másképp néz rám.de aztán jön 1-2 rosszabb nap és akkor nagyon nehéz.mint ma.
2009. júl. 2. 15:41
12/22 anonim válasza:
nekem egy rémálom. No nem azért, mert nem szeretek terhes lenni, imádom, csak ez az örökös aggodalom, hogy jaj, istenem, vajon minden rendben van-e, ez kikészít. És az álomkórosság. Szalad a lakás, mert minél többet akarok pihenni, még rendet sem birok tartani
2009. júl. 2. 18:52
13/22 anonim válasza:
Nem volt konnyu nekem a terhesseg! 4 honapig hanytam, 5 honaposan megnyilt a mehszaj,amit 2 honap korhaz kovetett, 2 het otthon let utan, es kerultem is vissza a korhazba mert megindult a szules. 8honapra szuletett meg a lanyom, egeszsegesen :))
Most 12 eves tini. Szeretne testverket, de meg nem erzem felkeszulve magam :(
Boldog baba varast minden kismaminak!
2009. júl. 22. 00:26
14/22 anonim válasza:
Gratulálok minden kismamának de úgy gondolom ezt a kérdést nem a teherbeesés témakörben kellett volna kiírni.Nagyon jó olvasni a sikersztoritokat, csak az a baj hogy ide főképp azok jönnek akiknek minden álma egy babó.Szóval szerintem nem ide kellett volna kiírd a kérdésed.Sokan vannak itt akiknek ezek a válaszok fájdalmasan hatnak.Pár válasz után nem is olvastam tovább.Ne haragudjatok meg mindenkinek boldog babavárást kívánok, csak több hónapi próbálkozás után ami végül kudarcba fullad nehéz ilyet elolvasni.:(((
2009. júl. 22. 07:25
15/22 anonim válasza:
Az elején nem, a közepén nagyon, aztán a végén megint kevésbé. Az elején hánysz, a közepe tényleg szuper, a végén pedig már fáj mindenhol és aludni sem tudsz rendesen. Ez a fizikai oldal. A lelki oldala viszont csodálatos, le sem lehet írni, hogy mennyire.
2009. júl. 22. 08:35
16/22 anonim válasza:
én 20 hetes vagyok,most már nincsenek rosszulléteim.de a 16. hétig hánytam,akkor nem volt olyan jó.most már kezd gömbölyödni a pocim,mindenki észreveszi és mosolyognak rám.már kezdem a picit érezni és nagyon furcsa.
2009. júl. 22. 08:45
17/22 anonim válasza:
Először is gratulálok minden kismaminak! Sok boldogságot nektek! 07:25-nek üzenem, hogy nagyon jó helyen van itt ez a kérdés! Jó ezt olvasni, és örülni kell más örömének, akkor sokkal hamarabb ér téged is öröm! Mert örülsz és azt vonzod magadhoz! Mi is 7-8 hónapja próbálkozunk, de nem adom fel, alig várom, hogy én is így érezhessek, ennyi szeretettel gondolhassak a babánkra. :)))
2009. júl. 22. 09:15
18/22 anonim válasza:
Igen szerintemnagyon jó várandósnak lenni. Én is most vagyok 6 hetes a második babámmal. Az első babát 41. héten szültem, az utolsó 3 hétben már nagyon türelmetlen voltam, de amint megszületett megint szerettem volna babát várni, és most végre teljesült. Nagyon furcsa volt a 3. hónapban, hogy kicsik lettek a nadrágjai derekai, aztán szépen lassan elkezdett nőni a pocakom. Na az nagyon jó volt amikor megmozdult a baba és már egy kis pocim is volt. Engem nem zavart a nagy hasam sem a terhesség vége felé. Amíg tudsz dolgozz, mert bele tud hülyülni az ember az otthonlétbe és felesleges dolgokon tud agyalni és aggódni.
Kívánom, h neked is problémamentes várandóságod legyen.
2009. júl. 22. 11:41
19/22 anonim válasza:
Én a héten leszek 9 hetes, most még nem annyira jó érzés testileg annak lenni. Egész nap hányok, meg rosszul vagyok már három hete.
Lelkileg a leggyönyörűbb érzés, még fel sem tudom fogni, hogy egy kis élet növekszik bennem. Nagyon boldog vagyok, de azért várom már, hogy elmúljanak a rosszullétek, tudjak enni, inni, és felhőtlenül élvezni. Nem nőtt a pocakom, amúgy is volt egy picike,meg fel is vagyok fújódva, régen mindig behúztam, most meg nem érdekel, azt várom már,, hogy mikor nő már végre, hogy mindenki láthassa.
2009. júl. 22. 14:44
20/22 anonim válasza:
Szerintem is jó, hogy ide került ez a kérdés és én is alig várom már, hogy megtapasztaljam, átéljem, amiről ti, boldog kismamák beszéltek :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!