Szegedi Kaáli intézetben mennyibe kerül egy inszemináció?
Nekem úgy volt inszeminációm Szegeden, hogy a dokim ott dolgozik a Női Klinikán, megcsináltatott minden vizsgálatot tb alapon és az inszemért sem kellett fizetnünk. 4 volt, a lombikért kellett volna majd fizetnünk.
Konkrétan az inszeminációkért nem fizettünk, de a hormonokat természetesen ki kellett fizetnünk.
32hkm
szia! az inszemért magáért nem kell fizetni, csak a hormonokért.
tb alapon a vizsgálatokat el lehet intézni, úgy ingyenes, és nem a kaáliba csináltatni, mert úgy pénzes.
Megkérdezhetem mi a gond nálatok?
Elhiszem....
Nagyon kemény, én tudom. NEkem 4 inszemem volt.
A lényeg, hogy ha a leleteid 6 hónapnál nem régebbiek, akkor elfogadják a Kaáliba. Egyébként baromi sokat kell várni.
Mikor mentek? Kihez kerültetek?
Ha jól emlékszem az első alkalom egy konzílium, csak beszélgetésből áll, és 16.000Ft, vagy 12.000Ft már nem tudom...
Ha van 100E forintod rá az biztosan elég lesz.
15 a konzi, utána amit venni kell hormonokat, de az nem olyan sok mint lombiknál, és magát az eljárást kell kifizetni ami kb 50E.
Nekem volt már ott 6 inszemem. Csak most utána derült ki hogy van nálam még probléma amit kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!