Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szegedi Kaáli intézetben...

Szegedi Kaáli intézetben mennyibe kerül egy inszemináció?

Figyelt kérdés
Nagyon rég óta várunk az első babánkra és most azt mondta az orvosom, hogy javasolja az inszemet. Aki volt már ott, annak mennibe került?
2012. jún. 5. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45E vagy de lehet már 50E is mióta nem voltam.
2012. jún. 5. 17:33
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem úgy volt inszeminációm Szegeden, hogy a dokim ott dolgozik a Női Klinikán, megcsináltatott minden vizsgálatot tb alapon és az inszemért sem kellett fizetnünk. 4 volt, a lombikért kellett volna majd fizetnünk.

Konkrétan az inszeminációkért nem fizettünk, de a hormonokat természetesen ki kellett fizetnünk.

32hkm

2012. jún. 5. 18:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én nem abban a városban lakom, sőt másik megyében (csak ez van a legközelebb hozzánk) ezért, nem mehetek a női klinikára.
2012. jún. 6. 09:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Megköszönném ha még írnátok válaszokat, tapasztalatokat!
2012. jún. 7. 11:09
 5/13 anonim ***** válasza:

szia! az inszemért magáért nem kell fizetni, csak a hormonokért.

tb alapon a vizsgálatokat el lehet intézni, úgy ingyenes, és nem a kaáliba csináltatni, mert úgy pénzes.

Megkérdezhetem mi a gond nálatok?

2012. jún. 8. 11:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés az lh hormonom erre sokadik closty kúrát kapom,de még semmi. Minden vizsgálatot elvégeztek már mindkettőnkön, de semmit más bajt nem találtak. Egyedül IR-es vérvételen nem voltam, mert a dokim szerint szükségtelen. 5 és fél éve nem jön a baba. El vagyok már nagyon keseredve.
2012. jún. 8. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Elhiszem....

Nagyon kemény, én tudom. NEkem 4 inszemem volt.

A lényeg, hogy ha a leleteid 6 hónapnál nem régebbiek, akkor elfogadják a Kaáliba. Egyébként baromi sokat kell várni.

Mikor mentek? Kihez kerültetek?

Ha jól emlékszem az első alkalom egy konzílium, csak beszélgetésből áll, és 16.000Ft, vagy 12.000Ft már nem tudom...

2012. jún. 8. 12:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Még csak érdeklődöm. A nőgyógyászom javasolta. Még nem voltunk ott egyszer sem. Csak szeretnék már úgy odamenni, hogy ha kimondják az összegeket ne essen le az állam. Van rá félre téve pénz, de szeretek mindenre előre felkészülni.
2012. jún. 8. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Mondom: az első az egy konzi, és tizenpárezer Forintot kell érte fizetni, aztán jön a többi: hormonok, meg ha a doki megvizsgál, sperma vizsgálat, stb.
2012. jún. 8. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha van 100E forintod rá az biztosan elég lesz.

15 a konzi, utána amit venni kell hormonokat, de az nem olyan sok mint lombiknál, és magát az eljárást kell kifizetni ami kb 50E.

Nekem volt már ott 6 inszemem. Csak most utána derült ki hogy van nálam még probléma amit kezelni kell.

2012. jún. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!