Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szegedi Kaáli. Volt ott...

Szegedi Kaáli. Volt ott valaki inszemináción?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Mi a Menete? Mi 5 és fél éve szeretnénk babát. Nem akar jönni, most az orvosom azt javasolta, hogy szenvedtessem magam tovább, próbáljuk meg az inszemet. Félek tőle egy kicsit!

2012. máj. 10. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Pécsi Meddőségibe járok, most készülök a második inszemre. Nincs benne semmi félelmetes, előtte Closti meg Merional szurik. 12.napon Uh, aznap este tüszőrepesztő szuri és rá két napra az inszem. A beavatkozás sem tart tovább pár percnél és egyáltalán nem fáj. Nem kell félni!

Sok sikert kívánok!!!

2012. máj. 10. 18:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos nem a fájdalomtól, vagy az egész procedúrától félek, hanem az eredményességtől. Csak a gyógyszerekért kell fizetni vagy mindent?
2012. máj. 11. 06:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Itt a Meddőségi központban mindent TB-re csinálnak vagyis a vizsgálatokért és a beavatkozásokért nem kell fizetni! A gyógyszereket viszont nekünk kell megvenni. Az én gyógyszereim: Clostilbegyt, 5 ampulla Merional, a tüszőrepesztő inj. és utána az Utrogestan kb 30 ezer forintban volt. Nekünk ez így egy hónapra bőven elég kiadás, ezért sem a Kaálit választottuk.

Mi próbálunk pozitívan hozzá állni, bízunk benne, hogy sikerülni fog! Bár az első sikertelen inszem után ez most kicsit nehezebben megy!

Mikor lesz az inszeminációd?

2012. máj. 11. 09:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Még nem voltam a meddőségiben csak a dokim mondta, hogy ha ennyi idő alatt nem jött össze akkor ö javasolja a meddőségit. Még konzultáción sem voltam csak érdeklődöm. Jövőhetén megyünk első konzultációra.
2012. máj. 11. 13:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja amúgy szorítok neked!
2012. máj. 11. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:
És kivizsgáltak már titeket? Lehet tudni, hogy mi lehet a baj? Vagy a kivizsgálás is most kezdődik?
2012. máj. 11. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Kivizsgáltak már minket, elméletileg 6 hónapja egyikünknek sincs semmi baja. Mindent meggyógyítottak és nem estünk vissza.
2012. máj. 12. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor most már biztosan jönni is fog a baba!:)

Sok sikert!

2012. máj. 12. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi jelenleg egy másik intézetbe járunk,de júniusra van időpontunk a Budapesti Kaáliba.Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy volt-e mostanában inszeminációja valakinek?Az orvosom azt mondja,hogy semelyik klinikán nem csinálnak Tb támogatottan ilyen orvosi beavatkozást.Itt a fórumon azt olvastam,hogy 2009-be még nem kellett érte fizetni.A válaszokat előre is Köszönöm!

2012. máj. 30. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a pécsi meddőségi klinikára járok. Áprilisban és most májusban is volt inszeminációm. Tb támogatottan 6 alkalommal lehetséges így próbálkozni!

Persze, lehet, hogy a Kaáliban fizetni kell az inszeminációért!

Nekem a meddőségi klinikán az inszeminációért nem kellett fizetni, mert ez Tb támogatott, csak a gyógyszereket, injekciókat kellett megvenni, ami kb 30 ezer forint volt.

2012. máj. 31. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!