Ha valaki volt már inszemináción, fájdalmas volt a beavatkozás?
Szia!Nekem 3szor volt inszeminációm,és egyáltalán nem fájt!
Kb. olyan érzés,és addig is tartott,mint a rákszűrés.Én nem éreztem a "méhszáj kinyitását",néhány perces kellemetlen érzés volt az egész....teljesen kibírható....
Baba sajnos nem lett...sok sikert Neked!!!!
Mi az, hogy azt hiszed, hogy kevés?
Nem fáj.
A lombiknál a leszívás se, altatásban csinálják.
két inszemem volt. egyáltalán nem fáj. kicsit tágítanak, be apa cuccát, negyed óra fekvés és már mehetsz is.
lombiknál a leszívásnál altatnak
Egyáltalán nem fáj, a doki kicsit matatott, majd azt mondta, hogy kész vagyunk:) A rákszűrés szerintem rosszabb, mert ott ki is csippentenek egy darabot a méhszájból. Engem nem tágítottak, egy vékony hosszú fecskendőt helyezett be a méhszáj nyílásán és kész, én semmit nem éreztem, még kellemetlennek sem volt mondható.
Még 10 percig feküdtem ott az asztalon, és mehettem haza.
A férjem nagyon kevés és rossz minőségű spermája miatt kellett elvégezni az inszeminációt, és szerencsére nekünk egyből sikerült.)
Szia!
Az inszem tényleg kb annyira kellemetlen, mint a rákszűrés. Valóban kicsit "hormonoznak is". Minimálisat általában, én pl clostit kaptam 5 napon át 1-et. Ilyenkor a cél 2-3 tüsző érlelése. Hogy ehhez mennyi hormon kell, egyénfüggő, de tényleg csak alap. Lombiknál a cél a minél több tüsző érlelése, ezért kell az erősebb stimu. De jó dokival, márpedig a meddőségi centrumokban jó dokik vannak általában, nem lehet gond. A leszívás altatásban történik, em fáj. Utána esetleg egy kicsit (nekem enyhe mensis fájdalmam volt), de adnak fájdalomcsillapítót ha kérsz. Mire teljesen felébredsz, már el is múlik. :-) A beültetés ugyanolyan, mint az inszem, csak nem sperma van a fecskendőben, hanem embrió. :-)
Ha a dokid azt mondja, csak lombikkal van esélyetek, akkor ne félj tőle, vágj bele nyugodtan. :-)
Nem volt fájdalmas,olyan kicsit felpuffadás érzésem volt!
Általában mindenki kap hormonokat,mert ha már inszem,akkor egy ideje valami nincs rendben!
Próbáljátok ki a fer14-et ez jó a spermaszám növelésére!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!