Ha valaki volt már inszemináción, fájdalmas volt a beavatkozás?
Szia!
Figyelj,nekem a fiam clostis baba volt.Kaptam a mensim 3.napjátol napi 2-öt a fiammal,majd a tüszőrepi szurit.Elsőre sikerült a fiam,panaszmentes terhesség stb....Rá 4 évre a lányom spontán elsőre nem tervezett baba lett:))Elváltam,most a férjemmel közös babát szeretnénk és sajnos semmi,nem jön a bébi...Visszamentem a gyerekcsinálós dokimhoz és elmondtam neki,hogy mi van,másfél év és semmi,viszont elmondtam neki,hogy időt se szeretnék huzni,mert feleslegesnek tartom.Elmondta hogy 90% hogy a petevezetőom átjárhatók,látta uh-n hogy van két szép tüszőm,ami ekkor meg ekkor érik be,akkor legyünk együtt....Hát nem sikerült sajnos,most megjött,napra pontosan.Férjem elment urulógushoz,volt spermavizsgálaton,előbb irtam az eredményt is....Most elvileg azt beszéltük meg a dokival,menjek hormonvérvételre a mensim 3.napján,12.napon uh-ra és csinál egy ovutesztet,beadja a tüszőrepis szurit és másnap vinnem kell a férjem spermáját és megcsinálja az inszemet.Na most fogalmam sincs hogy belevágjak-e vagy inkább probáljunk meg egy clostis+tüszőrepis hónapot mint a fiamnál,vagy rögtön vágjak bele az inszembe.Tudod nem vagyunk tele pénzzel,nekem a hormonvizsgálat is 12 ezer ft lenne,hüvely uh hogy megnéz 10 ezer+tüszőrepesztő szuri és még mellé fingom nincs mennyi egy inszem egy magándokinál....Mellette még az se biztos hogy sikerül,mert ha tutira sikerülne,az ember kiadja azt a pénzt...Ugyhogy teljesen tanácstalan vagyok mit is kéne csinálnom...Ezt vagy azt?35 éves vagyok,már igazából kisérletezni se szeretnék hónapokig,csak egy pozi tesztet akarok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!