Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki volt már inszemináci...

Ha valaki volt már inszemináción, fájdalmas volt a beavatkozás?

Figyelt kérdés
Sajnos megint nem sikerült a babám. Azt hiszem, az a baj, hogy a páromnak nagyon kevés a spermája. Így sosem fog összejönni természetes úton. Kérlek, aki inszeminációval esett teherbe, írjátok le, hogy miképp zajlott és fájt-e amikor a méhszájat kinyitják, hogy felfecskendezzék a spermákat. Várom válaszotokat!!!!

2012. márc. 17. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:
szia! Ugyanebben a helyzetben vagyok. Van már gyerekem, csak a párom spermaszáma kicsit kevesebb és én sem szeretnék időt húzni hormonozással. Úgy gondolom - mivel nálam minden rendben van és minden hónapban szép nagy petesejtem érik - ,hogy sikeres lehet az inszem mindenféle gyógyszer nélkül, ha közvetlenül a méhembe "küldik" a spermákat.
2012. márc. 23. 08:00
 22/78 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom, hogy hormongyógyszerek nélkül egyáltalán kivitelezik-e az inszemet....???? Valaki? Volt már úgy inszeme, hogy nem kellett semmilyen hormont szednie előtte????
2012. márc. 23. 08:01
 23/78 Manka68 ***** válasza:

Nagyobb a siker esélye a hormonokkal általában. Nem halottam még olyat, hogy anélkül csinálnák. De nem értem, mi az, hogy húzni vele az időt? A ciklusod anélkül is ugyanaddig tart. :-)

Inszem menete nálunk:

Ciklus 3-5 napjától napi 1 closti, uh-val tüszőfigyelő. amikor elég nagyra nőtt/nőnek, tüszörepesztő szuri, és rá 36 órára az inszem. A ciklus második felében utrogestan, a beágyazódás elősegítésére.

Ha nem kérsz tüszőrepit, akkor hogyan időzíti a doki az inszemet? Nézed a hődet és szólsz a dokinak hajnalban, hogy na akkor most gyorsan csináljuk meg, mert megvolt az ovum? Szerintem ez nem járható út. :-)

2012. márc. 24. 04:00
 24/78 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Nem lehet megúszni hormonozás nélkül. csak félek, hogy hízásnak indulok, de nagyon. viszont, ha összejön a baba, akkor nem érdekel semmi más, csak Ő!!!! Az időhúzást arra értettem, hogy a lehető leggyorsabban szeretnék eljutni az inszeminációig, nem hónapokig várni és kivizsgálgatni...
2012. márc. 25. 18:18
 25/78 Manka68 ***** válasza:
Vizsgálatok nélkül nincs értelme az inszemnek. Mert mi van, ha nem átjárhatók a petevezetékeid? Átjárhatósági nélkül elvileg nem is csinálják. És a párod lelete nélkül. Sajnos ezek kötelező körök, mert lehet hogy a vizsgálatok olyan okot tárnak fel, ami eleve lehetetlenné teszi az inszem sikerességét, és az már tényleg időhúzás. Inkább most érdemes még ezt az 1-2 hónapot rászánni a vizsgálatokra, mint hiábavalóan kísérletezni hosszabb időn keresztül.
2012. márc. 26. 04:55
 26/78 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Ápr.4-én kezdjük :) Amúgy már van 2 gyerkőcöm és átjárhatóak a petevezetőim is. Ez biztos... De reméljük a legjobbakat és azt, hogy minél hamarabb lehet babánk!!!!! Drukkoljatok csajok :)
2012. márc. 26. 08:07
 27/78 anonim ***** válasza:
Sziasztok,elvileg nekünk is aközel jövöben lesz,mert mi sem várunk,márcsak az én hormon vérvételemre.A férjem eredménye meg van és aztán hajrá,nekem is van már 2,és ez nem jön össze,nem is értem....
2012. márc. 26. 08:09
 28/78 A kérdező kommentje:
Akkor Neked is nagyon drukkolok! Kérlek, folyamatosan írj és tájékoztass, hogy mit csináltak Veled és milyen volt, jó????
2012. márc. 27. 08:04
 29/78 anonim ***** válasza:
rendben,de én majd csak áprilisban megyek a hormonvérvételre,a mensim 3.napján,aztán a 12.napon uh-ra és akkor derül ki hogy melyik nap csinálja a dokim.A férjem eredményei meg vannak már,bár sztem neki ott amozgással vannak gondok,de majd kiderül.Te hol tartasz?
2012. márc. 27. 08:21
 30/78 A kérdező kommentje:
Nekem ápr. 4-re van időpontom, akkor beszéljük meg a dokival, hogy mi a menet. A páromnak is lesz spermavizsgálata (szerintem kevés és lassú) és gondolom nekem is lesz vérvételem. Amúgy pedig ápr. 12-én kéne megjönie, úgyhogy biztos nekem is majd ápr. 15 körül kell majd vérvételre mennem... nem is tudom, hogy mi lesz egyáltalán... csak már kezdjük el! (nem tudom, lehet-e egyáltalán inszemináció, vagy csak lombik???)
2012. márc. 27. 08:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!