Tesztes kép, megnéznétek kérlek?
6 hónapos próbálkozók vagyunk, már minden szükséges kivizsgáláson átestünk mindketten. Ebben a hónapban Closty + Duphastont kaptam, 14-ére kellett volna megjönnie de a gyógyszer miatt ez a késés normális. Hőm fenn van, ez is a gyógyszer miatt.
Pregimax Plus tesztem szombaton (nemvárt előtt 2 nappal) full negatív lett. Ma reggel pedig ezt mutatta kb 10 perc alatt:
Véleményeket szeretnék kérni. Nemvárt után 1 nappal vagyok, azért ekkor már egy rendesen pozitív tesztet kellene mutatnia nem? Vagy csak én képzelem oda azt a második csíkot és ezzel az időn túli méréssel nem kellene foglalkoznom?
A Duphastont még holnapig szedem (terhesség esetén elvileg folytatnom kellene) pár nappal utána jönne meg, tehát erre nem tudok alapozni. Holnap tesztelek újra, de addig kétségek között vagyok... :-(
A doki szerint ez sajnos nagyon gyarkan előfordul, különösebb ok nélkül. Ha nem életképes, akkor nem marad el. A nők többsége észre sem veszi, csak hogy pár nappal később jön meg. Csak az ilyen korán tesztelők tudják mi történt, mint én. :-(
De még fog végezni pár vizsgálatot, hogy lássa rendesen kiürült-e és mikortól lehet újra próbálkozni (elvileg max 1-2 hónap).
Csajok!
Gondoltam megírom, mi történt azóta, hátha még emlékeztek a történetemre.
Pozitívat teszteltem! :-)
Összetörtem, kikészültem, a leges-legmélyebb pontra kerültem. Feladtuk, nem méricskéltem, nem szedtem vitaminokat, nem terveztünk. Vettünk egy macskát és leálltunk a babatémával teljesen.
Erre olyan fura volt a menzeszem, 6 napig tartó minimál pecsételés. Épp indultunk volna nyaralni, na mondom csinálok gyorsban még egy tesztet, mert nem értem mi történik. Nem is mutatott semmit, otthagytam. 10 perc múlva megyek vissza, ott a második csík! :-) Majd leesett az álam! Az utána következő további 2 teszt is pozitív lett. Már a doki is igazolta, ott az 5 mm-es petezsák!
Hihetetlen! :-) Bár örülni nem tudtam annyira neki, mint az első pozitív tesztnek, nem volt kitörő örömkönny, inkább csak sokkos állapot. :-)
Úgy látszik tényleg igaz, fel kell adni ahhoz, hogy sikerüljön.
Remélem most már minden rendben lesz.
5hkm (de rég várom már, hogy így írhassak alá)
:-)
gratulálok!Emlékszem rád,nagyon sajnáltam ami történt veled!
Vigyázz magatokra és írjál néha!
üdv
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!