Megnéznétek a görbém?
Figyelt kérdés
Ilyen magasra még sohasem ment a hőm. Esetleg reménykedhetek? Nagyon régen várunk már egy pindurkára. 6. án nem kéne megjönnie. Görbe: [link] 2012. jún. 4. 10:57
1/17 anonim válasza:
Hűű...én csak szeretnék ilyet...ez nagyon szép..:)és gyanús...roppantul gyanús..:)Drukkolok..;):)
2/17 anonim válasza:
Gyanúúús!!!!!!!!!!!
Tesztelhetsz már! :)
26hkm
3/17 A kérdező kommentje:
Csak 25 ös tesztem van itthon. Lehet hogy mutatná már ha baba van a dologban? Köszönöm a válaszaitokat.
2012. jún. 4. 11:08
4/17 anonim válasza:
Ennek már halványnak kell lennie 25-össel is
5/17 anonim válasza:
Az eredményt mindenféleképp írd meg. Nagyon szép görbe és nagyon esélyes. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Hát ez most -, de 6.-án újra próbálkozok, ha nem esik le addigra a hőm.
2012. jún. 4. 12:36
7/17 anonim válasza:
Ú, de szép görbe:) Szerintem lehet reménykedni, nagyon magas:)
10/17 A kérdező kommentje:
A hőm még nem esett le (37,1 ma is), de sajnos úgy érzem megfog jönni, mert minden arra utaló jel meg van. Bő folyás, görcsök, hasmenés. Nekem mindig mensi előtti napon ilyen tüneteim vannak, másnap reggelre meg is szokott jönni. Úgy hogy ez a hónap sem sikerült. Kezdem már feladni. Kezdek belenyugodni, hogy nekem soha nem lesz gyerekem! Hát ez van!
2012. jún. 5. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!