Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztes kép, megnéznétek kérlek?

Tesztes kép, megnéznétek kérlek?

Figyelt kérdés

6 hónapos próbálkozók vagyunk, már minden szükséges kivizsgáláson átestünk mindketten. Ebben a hónapban Closty + Duphastont kaptam, 14-ére kellett volna megjönnie de a gyógyszer miatt ez a késés normális. Hőm fenn van, ez is a gyógyszer miatt.

Pregimax Plus tesztem szombaton (nemvárt előtt 2 nappal) full negatív lett. Ma reggel pedig ezt mutatta kb 10 perc alatt:

[link]

Véleményeket szeretnék kérni. Nemvárt után 1 nappal vagyok, azért ekkor már egy rendesen pozitív tesztet kellene mutatnia nem? Vagy csak én képzelem oda azt a második csíkot és ezzel az időn túli méréssel nem kellene foglalkoznom?

A Duphastont még holnapig szedem (terhesség esetén elvileg folytatnom kellene) pár nappal utána jönne meg, tehát erre nem tudok alapozni. Holnap tesztelek újra, de addig kétségek között vagyok... :-(

2012. jún. 5. 10:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyenem! Most 35 hetes múlt, és rugdos!

Gratulálok! Ha nem hiszel neki, tesztelj 2-3 nap múlva, akkor erősödik majd!

2012. jún. 5. 10:14
 2/36 anonim ***** válasza:
55%

De szuper!!!

Ez full pozitív teszt! Tessék elhinni, ez baba :)

Szívből gratulálok! (amúgy megfigyeltem, hogy a tesztcsíkok sajnos mindig halványabban mutatják ki a terhességet, mint a normális tesztek )

2012. jún. 5. 10:18
 3/36 anonim ***** válasza:
73%

Ez pozitív, szerintem nem gond hogy nem erősebb.

A szedett gyógyszerekhez nem értek, azok befolyásolhatják-e (hormontartalmuk miatt... bocs, én csak a csíkra reagáltam):

Sok sikert!!!

4/36 anonim ***** válasza:
76%
Bárcsak nekem is ilyen lenne a tesztem!
 5/36 anonim ***** válasza:
73%
Ez nagyon pozitív!gratulálOk!
 6/36 anonim ***** válasza:

Szerintem is pozitív!! Egyértelműen ott van a második csík!!

Nem feltétlen kell erősebbnek lennie a csíknak? Milyen érzékenységű?

Nekem anno a Clearblue két nappal mensi előtt pozitív lett, a Lilly meg pl. két nap késéssel reggeli elsőből nézve is még mindig negatív! Szóval tesztje válogatja!

De ez most neked egyértelműen pozitív!!!!!!!!!!!

Gratulálok!!!!!!!!

2012. jún. 5. 10:20
 7/36 anonim ***** válasza:
35%

szia,

gratulálok ez full pozi!

A clostyl és dup. ezt nem befolyásolja,nem attól lett pozi!

Egyébként megkérdezhetem,hogy találtak valamit a kivizsgáláson azért kaptad ezeket a gyógyszereket?

2012. jún. 5. 10:23
 8/36 A kérdező kommentje:

Jajj lányok most itt pityergek a kommentjeitektől.... :-)

A kérdésekre válaszolva sajnos a dobozon nem találtam érzékenységet, de a neten 25-öst olvastam ami hihetetlen érzékeny. Na de nemvárt után 1 nappal azért egy ilyen érzékenységtől már többet várnék.

Hát mi rengeteg kivizsgáláson estünk már át, a vérvételek számát meg nem is tudom már. Volt hormonteszt, spermiológia, átjárhatósági, kontrollált ovufigyelés és most ez a hormonális rásegítés a peteérésre (Clostyval) és a beágyazódásra (Duph-al). Ezután már inszem lesz a következő lépés.

Nálam enyhén magas volt a prolaktin (3 hónap Bro és utána minden ok), páromnál a minősége enyhén rossz volt (vitaminok + nem mindennapos együttlét). Itt peteérés előtt 5 napig szünet volt és jó eséllyel ez is segített, hogy jó minőségű legyen. Mire nem jó egy kis fasírtban levés... :-)

2012. jún. 5. 10:30
 9/36 anonim ***** válasza:
pozitív, de mivel halovány, szerintem később volt az ovud és a nem várt még csak lesz. de végül is, ez lényegtelen
2012. jún. 5. 10:59
 10/36 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is pozitív! Ha holnap tesztelsz, akkor erősebb lesz!
2012. jún. 5. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!