Tesztes kép, megnéznétek kérlek?
6 hónapos próbálkozók vagyunk, már minden szükséges kivizsgáláson átestünk mindketten. Ebben a hónapban Closty + Duphastont kaptam, 14-ére kellett volna megjönnie de a gyógyszer miatt ez a késés normális. Hőm fenn van, ez is a gyógyszer miatt.
Pregimax Plus tesztem szombaton (nemvárt előtt 2 nappal) full negatív lett. Ma reggel pedig ezt mutatta kb 10 perc alatt:
Véleményeket szeretnék kérni. Nemvárt után 1 nappal vagyok, azért ekkor már egy rendesen pozitív tesztet kellene mutatnia nem? Vagy csak én képzelem oda azt a második csíkot és ezzel az időn túli méréssel nem kellene foglalkoznom?
A Duphastont még holnapig szedem (terhesség esetén elvileg folytatnom kellene) pár nappal utána jönne meg, tehát erre nem tudok alapozni. Holnap tesztelek újra, de addig kétségek között vagyok... :-(
Nekem is volt ilyenem! Most 35 hetes múlt, és rugdos!
Gratulálok! Ha nem hiszel neki, tesztelj 2-3 nap múlva, akkor erősödik majd!
De szuper!!!
Ez full pozitív teszt! Tessék elhinni, ez baba :)
Szívből gratulálok! (amúgy megfigyeltem, hogy a tesztcsíkok sajnos mindig halványabban mutatják ki a terhességet, mint a normális tesztek )
Ez pozitív, szerintem nem gond hogy nem erősebb.
A szedett gyógyszerekhez nem értek, azok befolyásolhatják-e (hormontartalmuk miatt... bocs, én csak a csíkra reagáltam):
Sok sikert!!!
Szerintem is pozitív!! Egyértelműen ott van a második csík!!
Nem feltétlen kell erősebbnek lennie a csíknak? Milyen érzékenységű?
Nekem anno a Clearblue két nappal mensi előtt pozitív lett, a Lilly meg pl. két nap késéssel reggeli elsőből nézve is még mindig negatív! Szóval tesztje válogatja!
De ez most neked egyértelműen pozitív!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!
szia,
gratulálok ez full pozi!
A clostyl és dup. ezt nem befolyásolja,nem attól lett pozi!
Egyébként megkérdezhetem,hogy találtak valamit a kivizsgáláson azért kaptad ezeket a gyógyszereket?
Jajj lányok most itt pityergek a kommentjeitektől.... :-)
A kérdésekre válaszolva sajnos a dobozon nem találtam érzékenységet, de a neten 25-öst olvastam ami hihetetlen érzékeny. Na de nemvárt után 1 nappal azért egy ilyen érzékenységtől már többet várnék.
Hát mi rengeteg kivizsgáláson estünk már át, a vérvételek számát meg nem is tudom már. Volt hormonteszt, spermiológia, átjárhatósági, kontrollált ovufigyelés és most ez a hormonális rásegítés a peteérésre (Clostyval) és a beágyazódásra (Duph-al). Ezután már inszem lesz a következő lépés.
Nálam enyhén magas volt a prolaktin (3 hónap Bro és utána minden ok), páromnál a minősége enyhén rossz volt (vitaminok + nem mindennapos együttlét). Itt peteérés előtt 5 napig szünet volt és jó eséllyel ez is segített, hogy jó minőségű legyen. Mire nem jó egy kis fasírtban levés... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!