Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztes kép, megnéznétek kérlek?

Tesztes kép, megnéznétek kérlek?

Figyelt kérdés

6 hónapos próbálkozók vagyunk, már minden szükséges kivizsgáláson átestünk mindketten. Ebben a hónapban Closty + Duphastont kaptam, 14-ére kellett volna megjönnie de a gyógyszer miatt ez a késés normális. Hőm fenn van, ez is a gyógyszer miatt.

Pregimax Plus tesztem szombaton (nemvárt előtt 2 nappal) full negatív lett. Ma reggel pedig ezt mutatta kb 10 perc alatt:

[link]

Véleményeket szeretnék kérni. Nemvárt után 1 nappal vagyok, azért ekkor már egy rendesen pozitív tesztet kellene mutatnia nem? Vagy csak én képzelem oda azt a második csíkot és ezzel az időn túli méréssel nem kellene foglalkoznom?

A Duphastont még holnapig szedem (terhesség esetén elvileg folytatnom kellene) pár nappal utána jönne meg, tehát erre nem tudok alapozni. Holnap tesztelek újra, de addig kétségek között vagyok... :-(

2012. jún. 5. 10:11
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Hát a peteérésem bizonyítottan 21-én hajnalban volt. PG53, ovulációs teszt is kimutatta + doki ultrahanggal is megnézte.

Tehát onnantól számítva a 16. napon vagyok már.

De holnap mindenképpen tesztelek, csak addig vagyok tiszta ideg.

2012. jún. 5. 11:14
 12/36 anonim ***** válasza:
hmmm, ugyanilyen teszt nekem a 14. napon erősebb volt, azért gondoltam, hogy még nem tartasz ott, de az a lényeg, hogy + :)
2012. jún. 5. 11:23
 13/36 anonim ***** válasza:
most olvasom, hogy ez 25-ös, az enyém tízes volt. akkor stimmel a 16. nap is
2012. jún. 5. 11:27
 14/36 anonim ***** válasza:

Nekem a ciklusom 3. napján fogant a baba (ezer százalék, minden uh pont két héttel mérte nagyobbnak, a legelejétől, menstruáció szerinti 4. héten már volt szívhang, és betöltött 38. héten is született), mégis csak a 32. napon mertem tesztelni, és akkor lett kb. ilyen erősségű. Azaz akkor már jóval beágyazódás után voltunk. :)

Most a kiságyban szuszog. :)))

Gratulálok!

2012. jún. 5. 11:30
 15/36 anonim ***** válasza:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Gratula!

27hkm

2012. jún. 5. 11:36
 16/36 anonim ***** válasza:
Halvány, de egyértelműen látszik. Szerintem pozitív, gratulálok!
2012. jún. 5. 11:38
 17/36 anonim ***** válasza:
Szia ! Terhes vagy , Gratulálok :) Ez a teszt pozitív. A 25 ös em extra érzékenységű! A 10 es a legérzékenyebb , aztán a 20 as , 25 ös .. szóval egyáltalán nem kéne hogy erösebb legyen mensi után 1 nappal. nekem 5 nap után volt erös . Nyugodj meg , és szólhatsz a dokidnak hogy sikerült :) Boldog babavárást :) :)
2012. jún. 5. 11:42
 18/36 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire aggódni a csík erősségén. Sokmindentől függ, a fontos, hogy pozitív!!! Márpedig itt kétség sem fér hozzá! Lazíts! Felesleges tiszta idegnek lenned, mert ez bizony fix, hogy baba! 25-s teszttel meg pláne! 10-sel halványan is örülnék egy fele ilyen tesztnek... de még nem láttam élőben, sajnos. Sok boldogságot!
2012. jún. 5. 12:12
 19/36 anonim ***** válasza:
54%
Ezen még én is látom, hogy pozitív. Pedig sok esetben itt szoktam fogni a fejem, hogy írogatják, hogy látják a csíkot, holott olyan baromira negatív a teszt, hogy annál negatívabb már nem is lehetne....
2012. jún. 5. 12:17
 20/36 anonim ***** válasza:

Ez bizony +!!!!! Gratula! :)

Ne foglalkozz a teszt csík erősségével még!

"(amúgy megfigyeltem, hogy a tesztcsíkok sajnos mindig halványabban mutatják ki a terhességet, mint a normális tesztek )" Ez pedig úgy hülyeség, ahogy van!

[link]

Ezek a tesztek 1 hét eltéréssel készültek, és tesztcsík mind a kettő! :)

2012. jún. 5. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!