Adriennjeni kérdése:
Megnéznétek Nekem? Mikor volt ovulációm? A 22. napon? És jókor voltunk együtt a párommal akkor?
Figyelt kérdés
A nem várt első négy napján csináltam tesztet és mind negatív lett. Korai volt az ovulációhoz képest! Lehet még esélyem egy picurra? Nagyon el vagyok keseredve! :' (2012. jún. 5. 09:03
2/5 anonim válasza:
Szerintem a 25. napon volt péd,mert akkor ugrott alap fölé a hőd!Jónak jókor voltatok együtt,mert a kis katonák 2-3 napig élnek!De sajnos ebből még mindig nem lehet megmondani hogy sikerült-e!Ha hétvégéig nem jön meg szerintem ellőhetsz egy tesztet!
Majd írd meg mi lett az eredmény,vagy hogy megjött-e!Drukkolok!
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. ez az első hődiagrammom és nem vagyok még nagy szakértő. mindig tanulok valamit. és reménykedek. majd megírom, h mi lett.
2012. jún. 5. 10:01
4/5 anonim válasza:
Szerintem a 22.napon volt ovulációd
5/5 A kérdező kommentje:
leesett a hőm sajna. várom, h megjöjjön.
2012. jún. 6. 04:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!