Megnéznétek a diagramomat? Szerintetek sikerült? Mert ahogy én elnéztem, pont pé-kor nem tudtunk együtt lenni!
2010. máj. 1. 13:05
1/21 anonim válasza:
Nem baj, előtte is jó lehet, ha kitartóak a spermiumok.
2/21 anonim válasza:
Lehet, hogy a 15. ciklusnapon volt a pé-d, akkor meg együtt voltatok.
3/21 anonim válasza:
Nyugi, eleget voltatok együtt, hogy sikerüljön!
4/21 anonim válasza:
Szia!
Mi pé előtt 2nappal voltunk együtt és terhes lettem,meg pé után 2nappal,de szerintem az előtte talált be:-)Lehetsz terhes,a görbéd is jó!
5/21 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha igazatok lenne! Holnap reggel mar csinalhatok tesztet?
Az ovu mikroszkop nemreg páfrányosat mutatott!
Ez is lehet jo jel, nem?
2010. máj. 1. 18:41
6/21 anonim válasza:
Reggeli első vizeletből csináld meg a tesztet! A páfrányosság jó jel! Majd írd meg mi lett az eredmény! Kívánom, hogy baba legyen a dologban!!!!! :-)
7/21 anonim válasza:
Szeintem sikerült.Szép a görbéd:)
én reggel tuti csinálnék egy tesztet:)
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Reggel megcsinálom a tesztet. Majd megirom mi lett!
Bár sok esélyt nem merek adni neki, mert a "hasfajasokon" mas tunetem nincs, ami ugye lehet a menzesz elojele is!
2010. máj. 1. 22:55
10/21 anonim válasza:
Gyönyörű a görbéd, nagyon drukkolok neked, hogy zebrás legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!