Megnéznétek az ovus tesztem ez az első h használom a c erössebb kicsivel mint a t mikor legyünk együtt?
Jól tudod! Csak akkor pozitív, ha a tesztcsík ugyanolyan sötét vagy sötétebb színű mint a kontrollcsík. Szerintem holnapra már egyforma lesz :-) Legyetek együtt ma is és holnap után is (vagy akár most 4 napig minden nap :-)
Sok sikert! :-)
Hááát, itt két variáció lehet.
Az egyik, hogy már megvolt az ovud (lehet, hogy a tegnapelőtti mégis pozi volt) és mostmár csökken az LH szint.
A másik pedig az, hogy esetleg ettél ittál a teszt előtti két órában, mert akkor felhígul a vizelet és kevesebb LH-t mutat, vagy tényleg korán csináltad, mert azt szokták javasolni, hogy 5-6 óra felé kell.
Tesztelj még egy két napig és ha tovább halványodik a csík akkor már megvolt az ovu.
De addig is mindent bele! :-) (ugyanaz voltam aki eddig :-)
Szia!
Akkor még az előző tesztek nem voltak pozik. Van akinek napokig magas az LH szintje, úgyhogy szerintem ha a ciklusoddal és mensiddel nincs más problémád, akkor nincs szó semmi féle betegségről.
Én még nem sok kazettás fajta tesztet használtam, inkább a mártogatósokat szoktam, de a teszteket nem szabad szétszedni, mert akkor nem értékelhető az eredmény! Ha nem szalad fel a pisi, akkor csöppents még rá 1-2 csöppet.
Én úgy tudom, hogy amikor pozitív lesz az ovuteszt (akkor van az LH csúcs) és másnap van tüszőrepedés, tehát ekkor szabadul ki az érett sejt és ebből lehet baba :-) Ja és ha ez megtörtént akkor az LH szint leesik. Akkor kell a leginkább akciózni, amikor az LH csúcs van és az utána következő napon, amikor a teszt már nem pozitív :-) (még mindig én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!