Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt ovum megnéznétek?

Volt ovum megnéznétek?

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 5. 06:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt és jól is húzta be a ciklus.

de valamiért a múlt hónapban is alacsony volt a hőd - a megemelkedett -

jó időben mérsz reggel? szv. pontos a görbe amit látunk?

2012. jún. 5. 06:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Honnan tudod h multhonapban is volt?figyelsz engem?:DD 20 perces eltérés lehet max.csak most furcsa h nem cikkcakkos annyira mint multhóban...aztán még lehet
2012. jún. 5. 06:59
 3/6 A kérdező kommentje:
megnéztem 4 és 5 között volt a vonal multhóban.
2012. jún. 5. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem :) még nem ismerjük egymást!

akkor jól mérsz nem ott van a hiba. a ciklus is elég hosszú mármint napok megvannak 14 nap a félidőig.

én azt tenném - gondolom kisbabát szeretnél- hogy igy kinyomtatva v. mm- esetleg kockás lapra kirajzolva vidd el a nőgyógyásznak a legközelebbi konzultációra a görbéidet.

én nem vagyok az de sztem vmi miatt nem megy elég magasra a hőmérsékleted szv. nem babás görbe . ha megtörténik a fogamzás akkor látványosan megugrik fél fokkal a hő. ezt nem látom pedig ovu-d van és látom ki is használjátok.

meglátod sikerülni fog!!! sok szerencsét kívánok!

2012. jún. 5. 07:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy irtál:)igen babát szeretnénk.a Nődokim nagyon mogorva félek h leharapja a fejem egyszer:)uh nagyon nem lehet vele komunikálni ez ügyben mikor mondtam h babát szeretnénk vizsgáljon meg annyit mondott akkor csináljanak gyereket.ennyivel le rendezte:(
2012. jún. 5. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:

szabad orvos választás van. :D

hagyd a fenébe ha ilyen karót nyelt . amúgy a férfiaknak könnyü hogy azt mondja csinálj gyereket ..

mintha ez lenne a világ legegyszerübb dolga csak mert nekik 90 évesen is megy nem ők a janik. ez olyan hímsoviniszta hogy más meg szenved érte hogy lehessen gyereke Ő elvileg de ezek szerint csak elvileg arra esküdött fel hogy segítse hogy másnak is lehessen . de ha ilyen utált és savanyodott akkor keress inkább mást ha megteheted. és sok sikert! bocsi az ömlengésért :P

2012. jún. 5. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!