Volt és jól is húzta be a ciklus.
de valamiért a múlt hónapban is alacsony volt a hőd - a megemelkedett -
jó időben mérsz reggel? szv. pontos a görbe amit látunk?
Nem :) még nem ismerjük egymást!
akkor jól mérsz nem ott van a hiba. a ciklus is elég hosszú mármint napok megvannak 14 nap a félidőig.
én azt tenném - gondolom kisbabát szeretnél- hogy igy kinyomtatva v. mm- esetleg kockás lapra kirajzolva vidd el a nőgyógyásznak a legközelebbi konzultációra a görbéidet.
én nem vagyok az de sztem vmi miatt nem megy elég magasra a hőmérsékleted szv. nem babás görbe . ha megtörténik a fogamzás akkor látványosan megugrik fél fokkal a hő. ezt nem látom pedig ovu-d van és látom ki is használjátok.
meglátod sikerülni fog!!! sok szerencsét kívánok!
szabad orvos választás van. :D
hagyd a fenébe ha ilyen karót nyelt . amúgy a férfiaknak könnyü hogy azt mondja csinálj gyereket ..
mintha ez lenne a világ legegyszerübb dolga csak mert nekik 90 évesen is megy nem ők a janik. ez olyan hímsoviniszta hogy más meg szenved érte hogy lehessen gyereke Ő elvileg de ezek szerint csak elvileg arra esküdött fel hogy segítse hogy másnak is lehessen . de ha ilyen utált és savanyodott akkor keress inkább mást ha megteheted. és sok sikert! bocsi az ömlengésért :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!