Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja június 6-8...

Ki nem várja június 6-8 között? Mi újság veletek? Éreztek valamit? Olyan lassan telnek a napok a tesztelésig. Ti mikor fogtok tesztelni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 10:25
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Szia Zsófi:)

Elvileg a ciklus.hu szerint 6-án kellett volna megjönnie, de sosem akkor jön amúgy, mikorra írja:)

Elsejétől érzem a mindjárt megjön érzést a cickók befeszülése rá két napra, azaz 3-án kezdődtek.

2012. jún. 9. 16:20
 42/52 anonim ***** válasza:

Jaj bocsi a kép lemaradt:

[link]

2012. jún. 9. 16:21
 43/52 anonim ***** válasza:
ismételten nagyon gartulálok Kedves Kismama! (remélem hízelgő a megszólítás, én alig várom) Sok sikert kívánok nektek! :)
2012. jún. 10. 04:01
 44/52 anonim ***** válasza:
Na és veled kedves kérdezö mi ujsàg?mi a teszt eredménye?
2012. jún. 10. 11:56
 45/52 A kérdező kommentje:
Szombat reggeli Gabriel teszt negatív. A mensi még nincs, ha nem is jön meg, holnap reggel tesztelek újra Clearblue digitálissal. Majd megírom mi lett. De a szombati negatív után már nem is reménykedek...:(
2012. jún. 11. 06:28
 46/52 anonim ***** válasza:
Szoritok mindenképp!
2012. jún. 11. 08:08
 47/52 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs mensi. A melleim rettentően fájnak, izomlázszerűen, bizseregnek belülről. Még a hónaljamban is érzem a bizsergést! Nem tudom, hogy ez jó, vagy nem a babásodás szempontjából. Mensi előtt is szoktak kicsit fájni a melleim, na de nem ennyire. Amit már 3 napja érzek, folyamatosan szapora pulzus, és már 1,5 hete iszonyat fáradtság. Mindegy hogy reggel van,dél van, vagy este van, folyamatosan érzem. Szerintetek van esélyem a babára? Holnap reggel megcsinálom a clearblue digitális tesztet... Csak reménykedni merek, nem élem magam bele semmibe!
2012. jún. 11. 21:47
 48/52 anonim ***** válasza:
várjuk az eredményt és DRUKKOLUNK!!! :)
2012. jún. 12. 04:16
 49/52 anonim ***** válasza:
mi lett az eredmény?izgulunk érted!:)
2012. jún. 12. 07:56
 50/52 A kérdező kommentje:

Sajna negatív lett:(

Enyhült a mellfájdalom, úgyhogy meg fog jönni... Várom "sok szeretettel"

Hát lányok! Én azt hiszem, hogy befejeztem egy időre a testem figyelését, nem foglalkozom mától állandó jelleggel a babakérdéssel. Remélem hamarosan lesz a fiamnak kistesója!!!

Köszi mindenkinek aki drukkolt! Mielőbbi babásodást mindannyiunknak!

2012. jún. 12. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!