Manka68, mi újság veled?
Bocsánat, hogy belekotyogok, majd az illetékes is biztosan ír, de szerintem ezt a kérdést keresed: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
34 hetes km
Szia!
Köszönöm az érdeklődést. :-)
Sajnos ez sem sikerült. úgy látszik, nekünk nem akar összejönni sehogy sem. De most itt a tavasz, talán majd egyszer hozzánk is leszáll az a gólya. :-)
Megkérdezhetem, Te ki vagy?
Persze csak azt, ami publikus, vagy esetleg priviben. :-)
Én is láttam anno egy olyan kérdést, ahol kifejezetten Sumergot kereste valaki, de mire rákattintottam, eltűnt, és sosem találtam többet.
A lepontozót én sem értem. :-(
OFF:Jesszusom Manka, mit csinálsz te hajnal 5kor? :)))
Első hozzászóló, igen ezt a kérdést kerestem.
Nem ismerhetsz Manka, mert csak olvasgatni járok fel ill. néha hozzászólni, ha tudok segíteni a tapasztalataimmal... Kerülöm ezt az oldalt már lassan fél éve ill. tavaly aug-szept. óta, akkor kezdtünk bele az inszeminációkba, majd a lombikban. Túl vagyunk 3 sikertelen inszemen és egy lombikon, ami januárban volt. Most kezdem a szurikat és május elején már babás leszek :)) Ikrekkel ráadásul :) (Nem nagyképűsködni akarok, csak sugallom magamba a pozitív hozzáállást, mert máshogy nem megy...) Szóval a lombikosok tíz parancsolata alapján kerülöm az oldalt, de Te már ismert személy vagy ezen az oldalon, mert rengeteg jó,hasznos és kedves tanácsot adtál (szerintem) már mindannyiunknak. Tudom nagyjából a kálváriádat, hogy miken mentél keresztül és mégis annyira pozitív és optimista vagy, hogy csak tanulhatunk Tőled. Olvastam a belinkelt kérdésnél a válaszaidat és tudtam, hogy folyamatban volt a lombikod. Nagyon sokat gondoltam Rád és szerettem volna tudni, hogy végre sikerült-e. Sajnálom, hogy nem! Szurkolunk Neked továbbra is mindannyian! (Remélem senki nem haragszik meg a többes számért, de tuti vagyunk itt jó sokan akik fogják a csipiszt Neked.)
Üdv mindenkinek!
Ja és én senkit nem pontoztam le, erre a kérdésre nincs rossz válasz. Biztos valaki így tombolja ki a bánatát...
Nagyon köszönöm a kedvességedet, nagyon jól esik!!!
Örülök, ha tudok néha másoknak segíteni, hogy ne kelljen mindazon végigmenniük, amin nekem. A legtöbben ezért járunk ide, a néhány "tomboló" meg tegyen amit akar, talán még nem tudja, de ezzel a hozzáállással magával tol ki. :-)
Majd írd meg, amikor pozi lesz a teszted, és azt is, hogy hányan laknak a pociban. :-) Nem kell külön kikeresned, felkukkantok ide minden nap. :-) És ha bármiben tudok segíteni, kérdezz nyugodtan!
Reggel ötkor mit csinálok? Ébredezem, és lassan indulok munkába. :-) 7végén pedig kidob az ágy. :-)
Szia!
Már miért néznélek dilinek? Szerintem elég sokan csináljuk ezt. :-) Én is már itthonról biztattam őket. Lett is eredménye, mert a telefonban még egy embrióról beszéltek, de mire odaértünk a beültire, még egy beindult. :-) Drukkolok neked! És várom a további fejleményeket is! Akkor te 5 naposan kapod vissza őket? Az nagyon jó, jobbak az esélyek! :-) Drukk! Drukk! Drukk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!