Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Manka68, mi újság veled?

Manka68, mi újság veled?

Figyelt kérdés
Sikerült a lombik? Már két hete nem találom azt a kérdést, ahol írtad, hogy még pár nap van hátra és megtudod az eredményt. Nagyon kíváncsi vagyok rád. Remélem szép magas betaHcg-d van :)))))
2012. ápr. 4. 15:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Sajnos ET+8 napon barnáztam, másnap este rózsaszínes folyásom volt, úgyhogy már kisírtam magam. Azt hittem másnapra megjön. Ki voltam akadva, mert utro mellett soha semmilyen színes folyásom nem volt, csak ha abbahagytam, utána jött meg 2-3 napra, úgyhogy ezt most nem tudtam mire vélni...Utána 3 napig megint semmi nem volt, erre most ET+13.-on erős rózsaszín folyásom van, melleim sem fájnak már, de még nagyok. Reggel negatívat teszteltem, holnap megyek vérvételre, de nem sok reményem maradt.

5 naposan kaptam őket vissza, az egyik blaszto volt, a másik morula...Blasztoban nagyon bíztam és már kezdetektől úgy voltam, hogy most tuti sikerül. Úgy látszik mégsem. Majd megírom azért a vérvétel eredményt is...

Üdv!

2012. máj. 2. 18:25
 12/19 Manka68 ***** válasza:

Hát...

Még várjuk meg azt a vérvétel eredményt. Bár a barnázás és a nega teszt sajnos tényleg nem jó előjel. :-(

Ha ez most nem sikerül, akkor majd a következő. Ilyenkor kicsit megzuhan az ember, de nem tud mást tenni, mint vesz egy nagy levegőt, és megy tovább. A másik két embrióddal mi lett? Sikerült fagyasztani?

2012. máj. 3. 04:31
 13/19 A kérdező kommentje:

1,12 lett a betaHCG, már ez is valami az eddigi 0,1-hez képest...Ez van. Majd legközelebb sikerül. Most nem borultam ki annyira, mint múltkor. Úgy látszik, ehhez is hozzá tud szokni az ember...Emlékszem, amikor elkezdtünk próbálkozni az első sikertelen hónapnál az egész napot végig sírtam, a másodiknál már csak pityeregtem, harmadiknál már csak könnybe lábadt a szemem...Ennél is így vagyok. Érdekes az ember. Mindig jobban és jobban tűri a csalódást. Csak azt nem értem, miért nem maradok terhes. 25 éves vagyok és nálam minden OK. Elvileg nagyon az esélyem. De már kezdek azon agyalni, hogy lehet velem is van valami bibi, csak nem tudunk róla. Ma szépen még lazulgatok, holnap pedig nagytakarítást csinálok. Ráfér már a lakásra két hét után :D

Ti mikor kezditek a következőt?

2012. máj. 3. 18:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk mi van a másik kettővel. Az egyik morula volt, a másik nem volt éppen valami jó állapotban. Látod, ezt el is felejtettem megkérdezni a dokitól...szégyellem is most magam... :S
2012. máj. 3. 18:36
 15/19 Manka68 ***** válasza:

:-)

Ne szégyelld, arra a kettőre koncentráltál, amit beültettek. :-) Azért kérdeztem, hátha van fagyibabátok, akkor megúsztad volna a teljes kezelést következő alkalommal. De úgy tudom, minimum kettő kell a fagyasztáshoz, így sajnos elölről kell kezdened.

Most pihizni kell kicsit, aztán a következő sikerülni fog. :-)

Írj majd ki kérdést, ha nekifutsz, én itt leszek és drukkolok nagyon!!!

2012. máj. 4. 04:38
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, nagyon kedves vagy! Remélem lassan a terhesség témakörben fogunk beszélgetni :)

Egy kérdésem lenne hozzád, mivel láttam sok PCOS és IR-es kérdéseknél a válaszod. Ha nekem rendben van a pajzsmirigyem, a TSH,T3,T4 eredményeim mindig jók voltak, ettől függetlenül lehet IR-em? Valahogy úgy érzem, nálam is van valami bibi, amiért a blaszto sem marad meg nálam. Elvileg ha nálam minden rendben, akkor simán be kellene ágyazódnia. Melleim nagyon fájtak és ez most nem az utro miatt volt. Ilyet még sosem éreztem... tehát valami elkezdődött, de nem sikerült megmaradnia. Most az után nézelődök a neten, hogy milyen vizsgálatok vannak, amik nekem nem voltak...

2012. máj. 4. 11:02
 17/19 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Lehet külön is, de gyakran együtt jár a két betegség. Ha még nem voltál endokrinológusnál, szerintem érdemes elmenni, ha gond van kiderül, ha nincs, akkor legalább ez ki van zárva. Van még sokféle vizsgálat, engem is küldtek tovább a harmadik lombik után. Ezek voltak nekem :laparoszkópia, méhtükrözés, genetika mindkettőnknek, Leiden szűrés, véralvadási zavarok (egy vérvételből egy rakás dolog, már nem tudom fejből hogy mik).

Elvileg már tutira rendben vagyunk mi is, mégsem sikerült.

Sajnos akkor sem garancia, hogy beágyazódnak az embriók, ha minden rendben van, kell még a szerencse faktor is, ezért van 5 lombik lehetőség. Azt mondják, ha minden rendben, akkor 25% az esély a sikerre.

Persze én is rögtön kombinálni kezdtem, hogy mi lehet még probléma, de szerintem simán csak nem volt szerencsénk. :-(

Lassan én is felhívom a dokimat, hogy akkor fussunk neki annak az utolsónak. Bár egy kicsit félek tőle, mert ha ez sem sikerül, akkor tényleg nincs tovább. Igaz, akkor is csak ugyanott leszek, ahol most.

Nektek mikor lesz a következő?

2012. máj. 5. 05:38
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot, már kérem is az időpontot az endokrinológushoz.

Az 5 esély ránk nem vonatkozik, vajdaságiak vagyunk. Tegnap írtam össze a második lombik költségeit. Az valami eszméletlen, hogy mennyi pénzünk elment már az inszemekre+lombikokra...csak már sikerülne! A fene bánja utána a költségeket.

Most pihenni akarok, nem akarok foglalkozni a témával. Ősz vége felé szeretnék menni megint. Addig agy kikapcs és teljes pihi, nyugi.

Majd írj, hogy mikor indultok neki megint, hogy foghassam a csipiszt! :))

2012. máj. 7. 09:23
 19/19 A kérdező kommentje:

Kiderült, hogy IRem van. Most indultunk volna neki a harmadik beültinek, de előtte megcsináltattam ezt a vizsgálatot. Nagyon jól tettem.

Hormonképem tökéletese volt mindig, nem vagyok PCOS, sem súlyproblémáim sincsenek. Ezzel azt akarom mondani, hogy sajnos tünet nélkül is lehet valakinek IR. Mindkenképp csináltassa meg a vizsgálatot mindenki, aki lombiknak fut neki.

2012. okt. 12. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!