Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja június 6-8...

Ki nem várja június 6-8 között? Mi újság veletek? Éreztek valamit? Olyan lassan telnek a napok a tesztelésig. Ti mikor fogtok tesztelni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 10:25
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Hajrà csajok, nagyon szorìtok mindenkinek, nekem egyenlore csak a melleim feszulnek.
2012. jún. 4. 13:30
 22/52 anonim ***** válasza:
Sziasztok 1.-es válaszoló vagyok, az én görbém egyre szebb, de merem beleélni magam! ( [link] ) Már rengeteget csalódtam! Szurkolok mindenkinek!
2012. jún. 4. 14:07
 23/52 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! mikor tesztelsz??? én már nem bírnám ki a helyedben!!! elvileg egy 10-es kimutatná már ma is! mindenképp írj, hogy mi van és kérünk képet!!! drukkolok nagyon!!! :)
2012. jún. 4. 14:11
 24/52 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én legelőbb szombaton vagy vasárnap fogok tesztelni, előbb biztosan nem. Én lehet hogy egyből egy Clearblue digitálissal próbálkozok, hátha...
2012. jún. 4. 14:57
 25/52 anonim ***** válasza:
Szia a 6.24 es reggeli válaszoló vagyok. Köszönöm a bíztatást. Nem merem még elhinni. Korainak tartom,de a rosszulléteim miatt teszteltem ilyen hamar. Hidd el, én is meglepődtem az eredményen. Amint tudok valamit megírom. Nekem nem fáj a cicim, pedi menszi előtt ilyenkor már annyira szokott fájni, hogy sírni tudnék, most viszont semmi. Szóval érdekes.
2012. jún. 4. 16:07
 26/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Na mi a helyzet veletek? Holnapra nem várom a ciklus.hu szerint. Eddig még semmi. Veletek mi újság???
2012. jún. 6. 11:31
 27/52 anonim ***** válasza:
Szia,én ma teszteltem,persze negatív.Holnapra nem várom.Idáig semmi.
2012. jún. 6. 13:42
 28/52 anonim ***** válasza:
1, és 22 es válaszoló vagyok. Én mára nem vártam és még semmi. A reggeli teszt negatív de a hőm csak 1 tizedet esett, úgy hogy én még reménykedek egy kicsit.
2012. jún. 6. 14:51
 29/52 A kérdező kommentje:
Még nincs a mensi nekem sem, és még előjele sincs. Én úgy gondolom megvárom a hétvégét a teszttel. Persze ha kibírom addig...
2012. jún. 6. 15:51
 30/52 anonim ***** válasza:
13.42-es vagyok,akkor nem vagyok egyedül.Hétvégére pozitív tesztet kívánok.Meg persze magamnak is.
2012. jún. 6. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!