Ki nem várja június 6-8 között? Mi újság veletek? Éreztek valamit? Olyan lassan telnek a napok a tesztelésig. Ti mikor fogtok tesztelni?
Sziasztok! Én 7.-re nem várom :) alhasi szurka, és görcs van :) de semmi egyéb
Sok pozit mindenkinek!
Elvileg 6-ra nem várom a ciklus.hu szerint, de sose akkor jön, amikorra írja. Tesztet már csináltam, negatív lett.
Tegnap előtt mindjárt megjön érzésem volt és elkezdtek fájni a cickóim. Ezek mensi előtt szoktak is lenn, de mára elmúlt a megjövős érzés a cicik fájnak továbbra is.
Várom a fejleményeket, írjatok:)
Én mára nem vártam. Tegnap este 1 pötty piros.... azóta semmi.
De a teszt negatív :(
Kedves ma06:24-es!
Jó neked, hogy +-at teszteltél! Jó korán pozi lett, ha csak 10-e körülre nem várod. Azért még tesztelj ám pár nap múlva! Kíváncsian várom az eredményt! Írd majd meg légyszíves!
Nekem 6-ra írja a ciklus.hu a mensit, remélem nem jön meg. Szédülés többször előfordult, a cicik fájnak, de nem úgy mint mensi előtt, most csak oldalt! És bő krémes fehér folyásom van. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!