Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja június 6-8...

Ki nem várja június 6-8 között? Mi újság veletek? Éreztek valamit? Olyan lassan telnek a napok a tesztelésig. Ti mikor fogtok tesztelni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 10:25
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
1, 22, 28-as vagyok nekem meg jött. Én feladtam így 6 év után. El is költöztem anyámékhoz. Ráment a kapcsolatom a babára való várakozásban. Kívánom, hogy ti ne járjatok így! Szorítok mindenkinek! Kívánok mindenkinek mielőbbi babásodást!
2012. jún. 7. 12:34
 32/52 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,nagyon sajnálom.Nekem sincs jó hírem,ma reggel megjött.Én még nem adom fel.
2012. jún. 7. 12:37
 33/52 anonim ***** válasza:

13-as válaszoló vagyok.

Elsejétől van mindjárt megjön érzésem, de nem minden nap. És kb 3-tól jól befeszültek a cickóim.

Ma reggel teszteltem és pozitív lett:)))

Más tünetem nincs.

Írjatok:)

2012. jún. 8. 09:53
 34/52 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Szívből gratulálok! De jó neked...! Nekem még mindig nincs a mensi, a jele sem! A melleim kb 1 hete feszülnek, napról napra egy picit erősebben.Ma reggeltől a bal mellemben érzek valami bizsergő, zsibbadó érzést. Nem bízom benne, hogy összejött a baba, mert már párszor becsaptak a tünetek! Ma délután veszek egy clearblue digitális tesztet, és vagy holnap, vagy vasárnap reggel megcsinálom! Többiekkel mi a helyzet? Szorítok mindenkinek!

2012. jún. 8. 10:41
 35/52 anonim ***** válasza:
13.-as gratulálok én is neked.Kérdezőnek,szorítok.Én most teázok,remélem a következő hónapban nekem is sikerülni fog a baba.
2012. jún. 8. 11:18
 36/52 anonim ***** válasza:
Gratula a 13-as nak, de jò szorìtok neked is kedves kèrdezo, nekem se jott mèg meg, 2 nappal ezelott 13 dpo elottem egy clearblue digitàlis tesztet, de persze negatìv lett, viszont a melleim mèg mindig feszulnek.
2012. jún. 8. 12:25
 37/52 anonim ***** válasza:
5.ès 21. voltam
2012. jún. 8. 12:27
 38/52 anonim ***** válasza:

13-as vagyok:)

Kedves kérdező, én bízom benne, hogy baba van a pocakodban, mert nekem is ilyen tüneteim vannak. Néha bizseregnek a cickók, olyan, mint mikor szoptattam a kisfiam és termelődik a tej.

2012. jún. 8. 22:27
 39/52 anonim ***** válasza:
óóóhhh, gratulálok! egészséges baba várást kívánok! :) nekem még semmi tünetem nincs sajnos... de alig várok már egy izmos hányingert, vagy egy egész napos mell-feszülést :) feldobná a napomat :$
2012. jún. 9. 04:23
 40/52 anonim ***** válasza:
ja és kedves 13-as! mikor kellett volna megjönnie? (hogy tudjam mikortól kell mellfeszülést produkálnom :) ) képet nem tudsz feltenni a tesztről? doppingolna :$
2012. jún. 9. 04:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!