Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikor vállalta be az első...

Ki mikor vállalta be az első gyermeket?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert édesanyám állandóan mondja rá ér még 10 év múlva is gyermeket szülnöm. Most 19 éves vagyok és én nem akarok addig várni. Max 5 év, akkor leszek 24 szerintem épp ideális de anyukám szerint korai. =/ Szerintetek?
2012. máj. 30. 15:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21 évesen, a párom akkor 23. Igazából úgy szoktam megfogalmazni, hogy várt, de nem tervezett :) 20 évesen kattant be valami, hogy "gyereket akarok MOST" (bár kislány korom óta az anyaságról ábrándoztam), szerencsére a párom vevő volt rá, de végül is védekezés mellett fogant. Egyetem közben született, de szerencsére van annyi háttér (plusz szoc. ösztöndíj etc.), hogy ne jelentsen gondot.
2012. máj. 30. 16:12
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
21 évesen született az első babám,(kislány) majd 23 évesen a második. (kisfiú) Most 31vagyok és már 9hónapja próbálkozunk,hogy megfoganjon a 3.babóca :)
2012. máj. 30. 17:55
 13/26 anonim ***** válasza:
7%
A falusiak és a kis városiak elég hamar szülnek.
2012. máj. 30. 19:48
 14/26 anonim ***** válasza:
13%
Egyik nő, anyuka se fogja őszintén bevallani, hogy háát valójában jobb lett volna még várni vele, jobb lett volna ha később jön a baba...
2012. máj. 30. 19:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 leszek fél hónap múlva! Vállalnánk már,de nem jön! :( Ha megtaláltam volna a mostani párom,akkor simán szültem volna neki már 25 évesen! :)
2012. máj. 30. 20:01
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

13-as! Szerintem ez azért elég durva általánosítás, nem gondolod?

14-es! Én bevallom! Nincs ebben semmi szégyellni való! Ma már úgy gondolom, hogy jobb lett volna,ha később vállalunk babát...igaz így is minden szépen alakult, de mégis, ha újra kezdhetném nem így csinálnám! Ettől ugyanolyan jó anya vagyok és imádom a gyerekemet! Nem azt mondom, hogy megbántam, hogy megszültem, csak azt, hogy ráért volna még pár évet :) (3hónapja töltöttem a 21-et mikor megszületett a kisbabám)

2012. máj. 30. 21:25
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 voltam, mikor megismertem a párom, 29 mire volt az esküvő, azóta szerettünk volna kisbabát. Most novemberben sikerült (sokmindenen keresztülmentünk baba téma miatt), 33 leszek, mire ki vagyok írva...

Tehát, ha egyből sikerül, akkor 29 évesen szültem volna, de így hozta az élet.

2012. máj. 30. 21:27
 18/26 anonim ***** válasza:
76%

13-as,te meg ezt honnan veszed??? Van erre valami statisztika? De szerintem csak szimplán bunkó vagy!

Én falun nőttem fel,és csak 27évesen költöztem NAGY városba,de csak 30évesen szültem.

2012. máj. 30. 22:12
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát most olvastam el a 13-ast! Én 30 leszek 17 nap múlva,és falura születtem! És azóta ott is élek! Most fogok költözni,egy másik faluba! És ettől még nincs gyerekem! Tudatosan nem vállaltam még babát,de már szeretnék!
2012. máj. 31. 19:39
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat :) Bizony tényleg kell gondolkodni a jövővel kapcsolatban is. Én se szeretnék felelőtlenül gyermeket vállalni. Engem anyukám későn szült és ezért is szeretnék fiatal anyuci lenni majd a gyermekeimnek :)
2012. jún. 1. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!