Van esély a teherbeesésre?
"A menstruációd alatt biztosan nincs peteérésed tehát nem eshetsz teherbe.És utána 1-2 nappal se valószínű."
Ennek ellent kell mondanom. Nem személyes tapasztalat, sem nem barátnő mesélte, stb. Ez orvosi tény. Lehetséges peteéérs menstruáció alatt. A nő ciklusa bármely napján történhet ovuláció és teherbe is eshet. Max. az esélye kevesebb. Nem valószínű, ez helyes kifejezés. De nem kizárt!
"Nem,nincs.A menstruációd alatt biztosan nincs peteérésed tehát nem eshetsz teherbe.És utána 1-2 nappal se valószínű.Ha babát akartok akkor peteéréskor kéne együtt lenni."
Na, ez majdnem végig butaság. Mensi alatt is teherbe lehet esni, ugyanis kevesen tudják, hogy a méhnyálkahártya ahogy válik le, rögtön regenerálódik is. Így elméletileg BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még mensi alatt is!
Viszont az igaz, h a legesélyesebbek a peteérés körüli napok.
2.vagyok
Akkor ezek szerint én csak hülyeséget írtam.Bocsánat a tudatlanságomért,de nem tudtam hogy menstruáció alatt is van peteérés.
Szuper!
Ez más. A terhesség alatti mensiről ír főként. Olyan is lehet. (Egy ismerősöm végigmesizte 9 hónapot, és ez nem "kitaláció". mMnden hónapban "megjött " neki csak kevesebb volt és 1-2 napig tartott.)
plusz hozzátenném még egyszer, ha méhnyálkahártya nagyon gyorsan regenerálódik, tehát felemás kijelentés az, hogyha nem válik le, terhes vagy, ha leválik, akkor nem. Ahogy válik le, alatta az új réteg gyorsan alkalmassá válik a megtermékenyített petesejt befogadására, főleg ha a szervezet MÁR érzékeli, h útban van a méh felé a petecsomó.
De emellett persze az is igaz, hogy ez csak egy lehetséges verzió, kicsi az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!