Van esely a teherbeesesre?
Figyelt kérdés
Utolso menstruaciom feb 27en jott meg marcius 2an mar a parommal egyutt voltunk de csak masik nap "hagyta" bennem,aztan meg 15en es 16an ujra egyutt voltunk es bennem "hagyta" tegnap ugyszint.Nagyon szeretnenk gyereket.Hiaba szamoltam es neztem a naptarokat mindegyik azt mutatta ki hogy 11 es 14 kozott kellett volna egyutt legyunk ahoz hogy babas maradjak.ti mit gondoltok?es mikor tesztelhetnek eloszor?2012. márc. 22. 20:00
1/5 A kérdező kommentje:
Jovo heten kene meg jojjon a menstruaciom tuneteim is vannk,hamar elfog a siras faradekony vagyok stresszes,de viszont hanyingerem is van,sokat eszek,kivanos is vagyok....olyan rossz ez a varakozas
2012. márc. 22. 20:03
2/5 anonim válasza:
Ezek a számolgatós mizériák nem teljesen szavahihetőek, én mindkétszer olyan időpontban estem teherbe, amikor a naptár szerint teljes képtelenség lett volna. Ne számolgass, csak próbálkozzatok minél többet, a naptárat meg felejtsd el. Azt hiszem, van olyan terhesteszt, amelyik 1 nap után is kimutatja, kérdezd meg a patikában, biztosan tudnak pontosabbat. Én a helyedben akkor tesztelnék, ha már mn. 1 hetet késik a menzeszem.
3/5 anonim válasza:
28 napos ciklussal számolva tényleg nem voltatok jókor együtt, 12-e körül lehetett ovud. Az ovu napján, illetve 2-3 nappal előtte történt együttlét esetén esélyes a baba. Ti ezt messze elkerültétek. Akkor tesztelj, ha már késik.
4/5 anonim válasza:
Ajánlom a ciklus.hu oldalt, ahol meg tudod nézni, hogy jókor probálkoztatok-e.
Tesztelni a menstruáció elmaradása után szoktak, de már reklámoznak olyan tesztet is, ami már hamarabb kimutatja és még azt is mennyi lehetsz. Nem veszítesz vele semmit.
Drukkolok, hogy összejöjjön.
5/5 anonim válasza:
Szia,az en fiam mar 11eves es meg nem jon a teso:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!