Mindegyik vetéléssel csökken az esély a teherbeesésre? Ez igaz? Tapasztalatok?
szia!
háát én nagyon remélem, hogy ez nem igaz!!!!!!!
nekem másfél éve volt egy vetélésem igaz még csak 5-6 hét között..de mondjuk azóta még nem jött össze a baba ( talán most!! )
de nekem anno pont hogy azt mondták, hogy a műtét után könnyebb lesz újra teherbe esni..na nálam az nem jött be..
nálad meg úgy néz ki a teherbeesés könnyen megvan..csak éppen megtartással vannak bajok..nem írtak fel vmi magzatvédő hormonokat?! ( pl utrogestan??)
Az első vetélésemnél nem, most igen(Utrogestan) de így sem volt szivcsőlüktetés a 8. héten:(
AZt mondta a doki, hogy 3 vetélés után küld el vizsgálatokra, most szedjem tovább a terhesvitamint és 2-3 hónap múlva próbálkozhatunk újra.
és az első vetélésed az hány hetesen volt? ( bocs,hogy ilyet kérdezek )
csAK én meg attól parázok,hogy nekem meg nem fognak majd adni semmit..mert "csak 1* vetéltem" eddig..pedig úgy nyugodtabb lennék
:-( háát nagyon sajnálom..nem értem a dokikat néha..most minek várják meg a 3. vetélést..csak hogy még fájdalmasabb legyen!?
nekem meg el kéne jutnom egyelőre egy pozitív tesztig!!mert az sem sikerüt 2010 május óta :-((
Nekem is a 8. héten volt vetélés, ez tavaly jan-ban volt, mi megvártuk a 6 hónapot mert Pcos vagyok, és októberbe már pozitív lett a tesztem, és kaptam utrogestant, és veszélyeztetett terhesként táppénzen vagyok. Most lassan töltöm a 19. hetet:)
Úgyhogy a vetélés után inkább könnyebb a teherbeesés, de tény hogy támogatni kell utroval vagy duphastonnal
SZia!
Te az elejétől szedted az Utrogestant? Nekem csak akkor írták már fel, amikor barnázni kezdtem:(
Csak azért kérdem, mert akkor legközelebb már az elejétől szedem.
hm..én 3* voltam ügyeleten barnázgatással 1 hét alatt, mikor a 10.napon aztán beindult a vetélés..és bakker semmit nem ajánlottak..azt mondták a természet szelektál :-((
soha nem felejtem ezt el az orvosoknak!!!!!
ja..úgyhogy én tanultam a dolgokból..nem hagyom most már lerázni magam..
Amint lesz egy pozitív tesztem..én megyek a nődokihoz és irattatok fel utrogestan-t..nem érdekel mit mond!!akarom szedni és kész!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!