Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magzatmozgást érzek, de a...

Magzatmozgást érzek, de a teszt negatív, ráadásul megjött rendesen a menstruációm. Ez mi?

Figyelt kérdés

Van már egy másfél éves fiam, tudom milyen érzés amikor először moccan meg a baba odabent, és már napok óta a méhemnél, mindig ugyanott ezt érzem. Első gyereknél 12 hetesen már kaparászást éreztem... Nem hiszem hogy a beleim rendeződnének, teljesen lapos a hasam...Reggel csináltam 25-ös érzékenységű tesztet, abszolút negatív.

Pénteken jött meg, de gyengébb volt a szokásosnál, igaz 5 napos volt mint ahogy mindig. Megszakítással "védekeztünk", igaz akár jöhetne is a tesó ha akarna. Jövő tavaszra tervezzük az újabb babaprojekt kezdetét.

Szerintetek csak a gyomrom rontottam el, vagy terhes lehetek a menzi és a - teszt ellenére? :)

2012. máj. 17. 09:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, és 10-es! Tényleg baba volt? 2 hete érzek naponta többször is a hasam alján mozgásokat. Van két gyerekem már. A tesztem viszont negatív lett.
2022. aug. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!