3 napja pecsételek, enyhe rosszullét. Negatív teszt? Lehetséges?
Kedves Kérdező!
Bocsánat hogy, visszakérdezek de nem értem még.
A múlt héten kellett volna megjönnie. Ha visszaszámolom a 14napot akkor az valahogy, nem félidőre esik hogy, a pároddal együtt voltál. Az hogyis mondjam már túl van a peteérésen. Persze egy orgazmus is kiválthat egy ovulációt. Ezért bemásolok neked ide egy szöveget hátha segíthetek vele a negatív tesztel kapcsolatban.
Konkrétan nem a beágyazódás a 2 hét hanem az egész folyamat!
Amikor kiszabadul az érett petesejt 18-24 óráig életképes és ha megtermékenyül egy hímivarsejttől akkor 5-7 napig vándorol és csak ez után következik a beágyazódás ami úgy a 12-14 napra fejeződik be!Innentől kezdve termel a szervezet hcg-t ami 2 naponta duplázódik így a teszt(egy 10-es) ki tudja mutatni akár a 14. napon a terhességet!De mivel a HCG termelés egyénfüggő van akinek csak a menstruáció kimaradása után pár nappal vagy héttel mutat biztosat a teszt!
Remélem segít neked. Sok helyen olvastam ezt szóval biztos fedi a valóságot.
Ezt most csak a negatív teszted miatt másoltam be.
A hcg szint miatt és mitől lehet esetleg negatív egy teszt.
A többit nem kell figyelembe venned.
Majd írj. Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!