Magzatmozgást érzek, de a teszt negatív, ráadásul megjött rendesen a menstruációm. Ez mi?
Van már egy másfél éves fiam, tudom milyen érzés amikor először moccan meg a baba odabent, és már napok óta a méhemnél, mindig ugyanott ezt érzem. Első gyereknél 12 hetesen már kaparászást éreztem... Nem hiszem hogy a beleim rendeződnének, teljesen lapos a hasam...Reggel csináltam 25-ös érzékenységű tesztet, abszolút negatív.
Pénteken jött meg, de gyengébb volt a szokásosnál, igaz 5 napos volt mint ahogy mindig. Megszakítással "védekeztünk", igaz akár jöhetne is a tesó ha akarna. Jövő tavaszra tervezzük az újabb babaprojekt kezdetét.
Szerintetek csak a gyomrom rontottam el, vagy terhes lehetek a menzi és a - teszt ellenére? :)
Ahhoz hogy a mozgását érezd, megint legalább 13-14 hetes terhesnek kéne lenned!
Azért második babánál már akkor 3 ciklusnak ki kellett volna maradnia, lassan nőne a hasad.
Tuti nem vagy terhes, ezek szerintem gázok, vegyél be espumisant!
Mozgó magzatnál nincs negatív teszt. Ráadásul menstruálsz is. Szerintem nem vagy terhes.
Inkább arra tippelnék, hogy első gyereknél sem a baba volt még az a "kaparászás", hanem valami bélmozgás.
De ha az megnyugtat, menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!