Tojásfehérje szerű folyás, negatív ovulációs teszt. Hogy lehet?
Ma vagyok a ciklus 11. napján, általában 28-29 naposak a ciklusaim...
A 9. napon 14mm-es volt a tüszőm.
Hogy lehet, hogy ma már tojásfehérje szerű folyásom van, viszont az ovu teszt még negatív, és tegnap is az volt... Most melyiknek higyjek? Szerintetek még csak most jön majd a peteérésem? Higyjek inkább az ovu tesztnek?
Az ovu teszt is tévedhet! Én is csináltam egy időben és mindig neg. lett.
Abba is hagytam és nem is görcsöltem rá.
Mikor a dokit arról faggattam, h csináljam a köv ovu teszteket, azt válaszolta, h sehogy. Legyünk együtt a férjemmel mindig, mikor jólesik és amennyit bírunk (nem így mondta de ez volt a lényege) és ne a tesztek szerint!
Igaza lett! Már 3 hónapos a kislányunk :)
Köszi a válaszokat!
Utolsó, akkor ezek szerint csütörtök vagy péntekre tehető, akkorra lesz kb 20-22 mm-es, és a folyás ezek szerint csak előjel?
Kedves utolsó! Nagyon szépen köszi! Akkor nekem is ez lehet... hamarosan peteérés lesz, tesztelek minden nap, remélem pár nap múlva már pozitív lesz az ovu teszt!
Még egyszer köszi mindenkinek a válaszokat!
Ilyen hosszúságú ciklus esetén az ovu kb a 14-15. napon van. Szerintem tesztelj nyugodtan, figyeld meg, hogy 2-3 nap múlva pozi lesz a teszted.
Hajrá!
Remélem sikerrel jártok! De ez a legrosszabb hozzáállás! A "csináljunk gyereket szex!"
Pont ez az, ez a rágörcsölés amiről beszéltem, h tesztelsz és méregetsz, számolgatsz és pont akkorra izzítod be a férjedet arra az egy napra v kettőre amikorra kiszámoltad a teherbeesés legnagyobb valószínűségét!
Miért nem vagytok úgy szimplán minden nap v kétnaponta együtt?
Biztos lesz, aki felháborodik ezen, h márpedig aki gyereket akar az igenis méregessen és számoljon de egy idő után ebbe bele lehet hülyülni.
Mi is több, mint 1 évig játszottunk így és miután letojtuk a számolgatást és ÉLVEZETTEL voltunk együtt és nem a babaproject lebegett előttünk meg lett az eredménye!
Elnézést, nem lebeszélni akarlak, természetes csináld, ahogy neked jólesik.
Ez csak az én véleményem és tapasztalatom!
(az első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!