Peteérés lesz? Kinek, hogy szokott lenni? Nyúlós nyák mikor?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban a 29. napon volt peteérésem, és 44. napra jött meg. A 27-től volt tojásfehérjés nyák, és erősödött az ovuteszt. Azelőtt pedig 30. napra és nem nagyon volt peteérésem. Sajnos mostanában össze-vissza a ciklusom.
Elkezdtem inni a cikafarkot+ szedem a Zafír barátcserjét, hátha segít, tegnap voltam a 21. napomon, és volt a nyúlós, tojásfehérjés folyás, tegnap ovuteszt negatív, ma is van, de csak ha felnyúlók mélyen a hüvelyben, már kevesebb, mint tegnap, és a ma reggeli ovuteszt is negatív. Akkor ez most csak valami próbálkozás volt? Vagy lesz peteérésem szerintetek? Hőgörbém nincs, sajnos azt nem vezetek. Mit gondoltok? Ez kinek, hogy szokott lenni?
#peteérés #folyás #negatív #tojásfehérje #ovulációs teszt #nyák #barátcserje #cickafark #pozitív #ovuláció
2012. ápr. 8. 08:41
1/2 anonim válasza:
nyulos nyakom volt 1-2 nappal elotte.érdekesnek találtam mert uh-n figyelte a dokim és azt hittem hogy már megvolt,de nem volt még ovu.
2/2 A kérdező kommentje:
Az nem baj, ha mikor pozi az ovuteszt, akkor már nincs nyúlós nyák? Erősödött a 2. csík tegnap óta, már majdnem ugyanolyan. Holnapra szerintem pozitív lesz, vagyis remélem :)
2012. ápr. 8. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!