Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor van pé-s? Ha "megjelenik...

Mikor van pé-s? Ha "megjelenik" a nyák pontban akkor, vagy előtte valamivel? Honnan kell számolni a 24 órát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 08:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ez nem ilyen óraműpontosságú!:)

Nekem pl. már pár nappal előtt megjelent!

2012. jan. 16. 08:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, és akkor miből tudom meg h pé-em van? Ha tegnap volt nyák, az még nem biztos h pé? Nem volt nagyon sok
2012. jan. 16. 08:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem érzel pici szúrkálásokat alhas tájékán? Na akkor van! Nekem most volt először,és tök lehet érezni! :) Én azt hittem baba,és beágyazódás,de amikor sokat késett,és nem volt baba,és vissza számoltam,akkor jöttem rá,hogy az peteérés volt! :) Eddig gyógyszert szedtem,és az nagyon kitolta,most hogy abbahagytam! :(
2012. jan. 16. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!