Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma volt az ovulációs tesztem...

Ma volt az ovulációs tesztem pozitív, de viszont cervix nyák ma nem igazán volt! Akkor most van vagy nincs peteérésem?

Figyelt kérdés
2-3 nappal ezelőtt volt nagyobb mennyiségű nyákom!Ma viszont szinte semmi!Az lh teszt viszont ma lett pozitív!Most akkor ez hogy van?
2011. dec. 28. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés... szerintem most lesz akkor pé-ed, ha a teszt most mutatott pozitívat.

Én is tesztelek minden nap. Tegnap óta úgy néz ki a tesztem mintha pozitív lenne, bár nem tudom... nem annyira erős a teszt csík mint a másik, de határozottan látszik... Nem tudom. Ja és tegnapelőtt volt tojásfehérje szerű nyákom.

Én az javaslom próbálkozzatok mostantól minden nap. Mi is így cselekszünk.

Sok sikert!

2011. dec. 28. 22:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem mind a 2 csík egyforma erős sőt....szerintem a 2.még erősebb!!!!Próbálkozunk az bisztos csak nem tudom mi van mert állítólag akkor van több folyás,nyák amikor peteérés van!De nekem a teszt szerint most van/lesz!Nektek is jó babásodást kívánok!!!
2011. dec. 28. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, én is ezen gondolkodtam. A nőgyógyászomtól tudom hogy a tojásfehérje szerű sűrű nyák az pé-t jelent. Ez nekem 2 napja volt, de ha az ovu tesztet veszem alapul akkor még csak most lesz pé-em.

Ezek szerint te is ilyen gondban vagy mint én :-)

És azt nem tudod kb. hány napig mutathat pozitívat a teszt?

2011. dec. 28. 22:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Állítólag 1-2napig erős pozitív,előtte utánna csak halványabb.....de nem akarok hülyeséget mondani...én így tudom...
2011. dec. 28. 22:35
 5/7 anonim válasza:

Kérlek titeket szépen, hogy segítsetek nekem egy picit :)

Nekem 2 napja van tojásfehérjés váladékom...az akkor azt jelenit, hogy peteérésem van?És a 2 nap az normális?

Köszönöm szépen annak aki segít, ha üzeneten keresztül, ha itt a kérdésnél :)

2011. dec. 29. 00:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem peteérésed van/lesz és szerintem normális a 2 nap!!!!Bújjatok össze a pároddal 2 naponta ha szeretnétek babát!Sok sikert!!!:)
2011. dec. 29. 09:43
 7/7 anonim válasza:
Köszi szépen :)...rendes vagy! De nem szeretnénk babát, csak még ennyi ideig nem szokott lenni eza fajta folyás.
2011. dec. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!