Tojásfehérje szerű folyás, negatív ovulációs teszt. Hogy lehet?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklus 11. napján, általában 28-29 naposak a ciklusaim...
A 9. napon 14mm-es volt a tüszőm.
Hogy lehet, hogy ma már tojásfehérje szerű folyásom van, viszont az ovu teszt még negatív, és tegnap is az volt... Most melyiknek higyjek? Szerintetek még csak most jön majd a peteérésem? Higyjek inkább az ovu tesztnek?
2012. máj. 16. 17:15
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, remélem 1-2 napon belül pozitív lesz! :)
Kedves utolsó! Köszi a tanácsot, tudom, hogy nem kellene tesztelgetni, de úgy gondoltuk, hogy mostanság elég rosszul lőttük be a peteérés idejét, ezért próbáltuk ki az ovu tesztet. Nekem ez az első alkalom, hogy 'segítséget' használok, hátha így sikerrel járunk! :)
2012. máj. 18. 08:31
12/12 anonim válasza:
Nekem a délutáni vizeletben mindig negativ, (még akkor is amikor UH szerint megtörtént... Viszont nekem a reggeli ov teszt sosem hazudott eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!