Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is keztek lassan beletörödni?

Ti is keztek lassan beletörödni?

Figyelt kérdés
10 hónap sikertelen próbálkozás itt van az a pont ahol beletörödök.Élem az életem úgy ahogy eddig,nem fogok 1 órát fekűdni az ágyban szex után és nem fogok gyertyaállásba sem menni,nem fogom számolgatni a napokat hogy mikor is lesz ovum.Belefárattam ebbe.Nemsokára úgy is orvoshoz kellesz mennem addig meg nem fogok görcsösen ráálni a baba témára,mert felesleges.

2012. máj. 14. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Kérlek,sose búsulj!!Végezzetek nagyon alapos kivizsgálást,számold nyugodtan a napokat,mérj hőt.Igyál málnalevél teát,de azért próbáld kicsit élvezni a szexet.

Hidd el sikerül!10 hónap az nem túl sok idő,de doki mindenképp ő mond jó praktikákat!Hidd el alapos kivizsgálás,esetleg gyógyszer,teák és hamar összejön!10 hónap nem a világvége,mondom én akinek 5 év könyörtelen próbálkozás után sikerült.És most itt van!5 év felfogod mi az?!Dokiról,dokira,tesztről,tesztre...Fájdalom és a tehetetlenség!:( De most itt van!És nemsokára világra jön!Te se add fel!

35 hetes kismama

2012. máj. 14. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
10 hónap távolról se olyan sok tudom hogy te többnek érzed de korai még kétségbe esni.
2012. máj. 14. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se sok a 10 hónap. Nekünk több, mint 3 év kellett. És mikor tudtuk, hogy természetes úton nem lehet, akkor is reménykedtem, hátha nem jön meg. Minden mensikor kiakadtam, aztán összeszedtem magam.

Esküvő után kezdtünk próbálkozni, 4. házassági évfordulónkon babázni fogunk már.

2012. máj. 14. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:
nem estem kétségbe csak máshogy állok a dologhoz
2012. máj. 14. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Végre!

Így az igazi!

Támogatom!

2012. máj. 14. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
En 1ev utan voltam igy vele, feladtam, nem is tesztelgettem mar, es hamarosan osszejott! Nagyon rosszul voltam, parom mondta csinaljak tesztet, de nem akartam, mondvan, hogy biztos csak beteg vagyok, de vegul megcsinaltam, alig hittem a szememnek mikor kijott az eros ket csik! Es ismerek mast is akinek szinten akkor jott ossze, mikor mar feladtak, remelem nalatok is igy lesz! :)
2012. máj. 15. 00:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Törődj bele!

Így fog lehet összejönni!

2012. máj. 15. 05:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 7 éve csinálom ezt. MIndig azt mondom, hogy elég volt, feladom. De mikor jön a 10.nap, előbújik belőlem a kisördög, és mindig belelkesülök. Persze már nem gyertyázok, csak csendben remélek és rendszeresen csalódok.

Most eljutottunk odáig, hogy kivizsgáltattuk magunkat. végre... és kiderült, hogy soha nem fog összejönni a párom miatt, csak inszeminációval vagy lombikkal.

Legalább okosabb lettem. És megnyugodtam. Nem magamat marcangolom minden egyes hónapban.

2012. máj. 15. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!