Ti is keztek lassan beletörödni?
Kérlek,sose búsulj!!Végezzetek nagyon alapos kivizsgálást,számold nyugodtan a napokat,mérj hőt.Igyál málnalevél teát,de azért próbáld kicsit élvezni a szexet.
Hidd el sikerül!10 hónap az nem túl sok idő,de doki mindenképp ő mond jó praktikákat!Hidd el alapos kivizsgálás,esetleg gyógyszer,teák és hamar összejön!10 hónap nem a világvége,mondom én akinek 5 év könyörtelen próbálkozás után sikerült.És most itt van!5 év felfogod mi az?!Dokiról,dokira,tesztről,tesztre...Fájdalom és a tehetetlenség!:( De most itt van!És nemsokára világra jön!Te se add fel!
35 hetes kismama
Szerintem se sok a 10 hónap. Nekünk több, mint 3 év kellett. És mikor tudtuk, hogy természetes úton nem lehet, akkor is reménykedtem, hátha nem jön meg. Minden mensikor kiakadtam, aztán összeszedtem magam.
Esküvő után kezdtünk próbálkozni, 4. házassági évfordulónkon babázni fogunk már.
Törődj bele!
Így fog lehet összejönni!
Én 7 éve csinálom ezt. MIndig azt mondom, hogy elég volt, feladom. De mikor jön a 10.nap, előbújik belőlem a kisördög, és mindig belelkesülök. Persze már nem gyertyázok, csak csendben remélek és rendszeresen csalódok.
Most eljutottunk odáig, hogy kivizsgáltattuk magunkat. végre... és kiderült, hogy soha nem fog összejönni a párom miatt, csak inszeminációval vagy lombikkal.
Legalább okosabb lettem. És megnyugodtam. Nem magamat marcangolom minden egyes hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!