Hogy lehet ezt "feldolgozni", "beletörődni?
Bár minden Anyuka ilyen mélyen érző Lény lenne,mint Te:-)
Együttérzek Veled,bár hálát adok az égnek,h szerencsére nálunk nem történt ilyen..
Nyugi,az orvos biztos a legjobb minőségű tápxt fogja felirni és minden rendben lesz a Kicsivel:-)Fel a fejjel!!:-))Üdv.
Nyugi! Tudom min mész keresztül. Az én lányom is tápszeres volt. Első időkben sírva adtam neki a tápszert, de legalább nem volt éhes. Most 3 éves, semmi baja, sőt 9 hósan volt először náthás, és egyáltalán nem beteges gyerek. Semmi baja nem lesz a babádnak. Próbáld a jó oldalát nézni. ehetsz amit akarsz, Apa is megetetheti, elmehettek szórakozni mert a nagyi is tud rá vigyázni :o)
Jó hogy eddig is tudtál fejni. Én pl egy cseppet nem tudtam.
Hozzátenném a tesó most 4,5 hónapos és szopik, szóval még az sem biztos hogy legközelebb nem fog menni.
Bocsi, de még pár kérdés. Miért bimbóvédővel szoptattál? Anélkül is próbáltátok? Próbáltad mostanában is mellre tenni vagy csak újszülöttként? Próbáltad többfélehelyzetben is mellre tenni?
Tejserkentésre esetleg próbáld ki a moremilk plus tablettát. Nekem nagyon bevált.
Utolsó voltam megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!