Hogy tudtátok feldolgozni, hogy nem tudtok szoptatni?
szia!
sajnos, én is ezzel a problémával küzdök:(
estére mindig kevés volt a tejem, mert már 3szor jött meg a menstruációm, és kevés lett a tejcsi.egész nap a cicin lógott, nyugtalanul aludt..fejtem, szedtem a more milket, ittam a laktoherbet,fogamzásgátlót irt a doki, hogy ne jöjjön meg, de ha következett a szoptatás, már eleve szorongtam, hogy eleget eszik-e.rossz anyának éreztem magam, aki még szoptatni sem tud...de most már beláttam, hogy annak sincs értelme, hogy éhes legyen egész nap.fejem rendszeresen, este meg kipótolom tápszerrel...és nagyon jó anya vagyok!!!!fogd fel igy te is..én is próbálkozom:)
mert amikor rám mosolyog, elfelejtem a bánatomat.
sok szerencsét neked:)
Szia.
együttérzek Veled.
nekem most lesz 6hetes a kisfiam,az elsö 2 hétben nem volt semmi gond,ügyesen szopizott és elég volt neki a tejem is.
azóta viszont folyamatosan kínlódunk...mostmár kevés neki a tejcsi és én is,hiába fejem állandóan,iszom a serkentö teákat,szedtem homeos bogyót,sajnos nem sokat javult a helyzet.
napközben még csak beéri a kevéske anyatejjel,de este már pótolnom kell neki.
nekem iszonyú nehéz ezt megemészteni,mert tápszeres baba voltam,Anyukámnak nem volt teje,és pont ezért elhatároztam, én minden erömmel azon leszek,hogy szoptathassam a kisbabámat!de mit tegyek,ha nincs elég tejem.
szomorú,hogy van ,akinek meg rengeteg van és nem akar szoptatni...és nem csinál belöle problémát,még csak lelkifurdalása sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!