Mikor tudok már beletörődni? Volt ilyen érzésetek? Megváltozott? 22 hetes vagyok.
De mai napig nem jött a rózsaszín köd, csak az aggódás,hogy minden rendben legyen a kicsinél is, de nálam is.Mivel van már 2 nagyobbacska gyerekem.
Nagyon unom, néha szeretném ha már meglenne, és legalább a terhességen, szülésen túl lennék.
Már kezdek attól félni,hogy ez így marad,hogy nem jön az imádom érzés, amit más kismamáktól hallok.Ők már most beszélnek hozzá, olvasnak...stb én inkább elkerülném, még azt is hogy szóba kerüljön, de valaki mindig rákérdez.
Anyukám teljesen kivan akadva,hogy ilyen úgymond érdektelen vagyok.
Párom rajong, repes az örömtől, én ezt elfogadom, de nem változik semmi érzelem terén.
A két nagyobbat imádom, túlzottan is körül rajongom őket, akkor a pocakost miért nem?Fog ez változni?
Még annyit,hogy nem tervezett baba,de elvetetni nem volt szívem, azt hittem majd jobban alakul a kötödés.

Valószínűleg azért érzel így mert nem tervezett baba volt és mint írtad, nem volt szíved elvetetni. ne aggódj, ha mást nem akkor mikor mellkasodra teszik a picit, midnen megváltozik. én még nem szültem igaz, 23 hetes kismama vagyok, de hiszem hogy így lesz nálad. Ne okold magadat. valószínű azért is fogadod el nehezen mert tudod ismét reád várnak a gyereknevelés java része, az éjszakázás, és midnen ami egy pici babával együtt jár. én drukkolok neked :-)
és a gyermekeid milyen neműek? ők várják a picurt?

En is hasonlo helyzetben voltam.Szinten nem tervezett baba.
Most 23hkm vagyok es mostanra mar sikerul orommel varnom a pici erkezeset.
Bar nem kivantam eleinte de tudatosan simiztem a hasam,beszeltem hozza ha rugdosott.Mivel kisfiu lesz nevet is adtunk Neki es igy is szolitom.
A tesoval 2 eves sokat beszelgetunk a babarol,puszilgatja simogatja a hasamat.
Szerintem ha tudatosan ellenalsz a negativ gondolatoknak,kicsit beszelsz hozza,simized a hasad.Az erzelmeid is fel fognak "noni" a feledathoz.Fel a fejjel ne gondold hogy rossz Anya vagy,talan egy kicsit faradt a masik ketto mellett.
Gondolj arra hogy gazdagabb leszel meg egy babaval.

10 hónapos volt a nagy mikor meg voltam őrülve,hogy legyen kis testvére.mondanom sem kell,elsőre sikerült.És míg ténylegesen be nem bizonyosodott a terhesség,repestem az örömtől.Aztán valahogy úrrá lett rajtam a félelem,az aggódás.Mi lesz ha és a társaik.a 12.heti UHig nem is nagyon foglalkoztam a babámmal,mondhatni nem is akartam rá gondolni.Mintha nyűg lett volna.Majd jöttek a dolgok szépen sorba.a h1n1,az ilyen olyan hisztik...a nagy fogzása,beteg lett,majd én is......és egészen a 26.heti 4D UHig valahogy már nem is akartam a babát.Persze akkor megláttam a kisfiam,és majdnem sírva fakadtam.Most 2 nappal a kiírt nap után már nagyon várom hogy itt legyen,mert egyre nehezebb a 19hónapossal,és már kíváncsian várom hogy alakulunk lassan 4esben :-)
tehát fel a fejjel!Játszanak velünk a hormonok.Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!