Megint nem lettem terhes, hogy lehet ebbe beletörődni?
Sokan mondják itt, hogy amíg görcsölsz rajta addig nem jön a baba.Mi 6 hónapja próbálkozunk, és bár még ez sem számít soknak, azért mindig elkap a sírás mikor megjön.Nem könnyű, de nem szabad elveszteni a reményt, és bízni kell a következő hónapban.Én még ezt a hónapot nem írom le,mert a hétvégére nem várom, de mivel nincs semmi tünetem, így félek reménykedni.
Hidd el eljön a mi időnk is.
Köszi, csak türelmesnek, meg nyugodtank lenni ilyenkor a legnehezebb. Pont ez nem megy, de nagyon köszi, hogy próbáltok bíztatni. Remélem tényleg eljön a mi időnk is. Már megint 28 nap...
A második válaszadónak üzenném, sajnos nekem nincs még babám, az elsőnél missed ab-m volt (elhalt bennem a baba), most meg nem jön össze.. Az orvos is mondta, hogy akinek van már egy babája azért könnyebb feldolgozni, mint így, hogy az első terhességem volt..
Szia!
Tudom, nem könnyű, de NE görcsölj rá!
Nekem 2008 novemberében volt egy spontán vetélésem missed abb-al, utána megvártuk a 3-4 hónapot majd próbálkoztunk, mert nagyon szerettünk volna kisbabát, minden hónapban megjött. Félév után azt mondtam pármnak, hogy én mstmár nem görcsölök, majd jön amikor akar, aztán következett egy elég stresszes hónap, megint megjött, itt volt az a pont amikor végleg lemondtam róla. Augusztusba, elmentünk pihenni, szórakoztunk, jól éreztük magunkat, ittunk, szexeltünk, nagyon jó hét volt, nem is gondoltunk arra hogy babát szeretnénk, vagy hogy na most van vagy nincs peteérésem, de szeptemberben "elfelejtett" megjönni, én meg teszteltem egy pozitívat!És igen, utólag kiszámolva pont azon a héten volt peteérésem... Most 28 hetes kismama vagyok.
Szóval tudom, hogy nem könnyű, de próbálj meg nem azon görcsölni, hogy mikor kell szeretkezni, mikor kell megjönnie, menjetek el szórakozni ha tudtok, és egymásra figyeljetek, ne a babára, mert addig amíg stresszes vagy nem fog jönni!
Tudom azt is, hogy én könnyen beszélek, de hidd el, sikerülni fog!!!
Mielőbbi babásodást kívánok! Egy veled egy cípőben járt (mostmár) kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!