Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Válaszolnátom 2 a napokban...

Válaszolnátom 2 a napokban felmerült kérdésemre?

Figyelt kérdés

Az 1. : Normális az hogy peteérés előtt mindig kicsit érzékenyebbek lesznek a melleim? pár nappal előbb kezdődik és ahogy közeledik a pé, úgy lesz fokoztosan érzékenyebb. nem vészes egyáltalán, csak kicsit szorít a melltartò olyankor, meg kellemetlenebb hason aludni de abszolút birhatò. pé után pedig nyomtalanul megszűnik. más is tapasztal pé körül hasonlòkat. azt mondanám egyébként, hogy a hasi szurka nálam szinte nem is játszik, inkább van ez.

A 2. : gondolom az hogy pé után alig pár nappal megetegedtem (orrfolyás köhögés, esténként enyhe 38 fok körüli láz, fej-fülfájás) nem nagyon fogja segíteni az esetleges beágyazódást. mármit ha általánosságban nézem akkor a szervezet ilyenkor gondolom a regenerációra koncentrál és nem a reprodukcióra. amúgy gyógyszert nem szedtem be, semmit, nem vagyok híve minden apróság miatti gyógyszer kapkodásnak.

Köszönöm a válaszokat.

2012. máj. 14. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egy kicsit nehéz elolvasni amit írsz mert sok "elütés" hiba van. Erre egy kicsit figyelj oda.

De a kérdésedre válaszolva szerintem teljesen normális ha az ember a melleiben érzi az ovu közeledtét.

Sokaknak "megjön" érzése van neked pedig a melleidben jelentkeznek. Szerintem ez így jó. Ami még pluszban sokat segít ha az ember megfigyeli a folyását.

Az is jelzi a különféle állagával az ovu közeledtét.

Esetleg ezt megfigyelted már?

A második kérdésedre én azt mondanám hogy, ez a gyengébb lefolyású megbetegedés nem igazán befolyásolja a dolgok menetét. Azok zajlanak így is úgyis.

Főleg hogy, nem gyógyszereztél közben.

Ha úgy állnak a dolgok hogy, babát szeretnétek akkor a mensi első napján (ha nem jött meg) készíts egy tesztet. Azért ez már egy tuti időszak arra hogy, a teszt (bármelyik) megmutassa az eredményt.

Remélem tudtam segíteni. Illetve meg tudtalak nyugtatni

2012. máj. 14. 11:54
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, az elütések azért vannak mert telefonròl pötyögök,kicsit nehézkes, meghát ugye az ékezetes betűk is dupla annyi munkában vannak :)

A babatémára nem különösebben vagyunk ráparázva, mert a 17 hònnaposom egész napra biztosít programot nekem, persze szeretnénk mihamarabb babásodni, de jön amikor akar,csak érdekelt, hogy ilyen esetben mire lehet számítani. sajnos még nem tartok ott hogy tesztelni kelljen, de szerintem nem fogom elkapkodni, ha van baba, és egészséges, úgysem siet sehová, még vagy 8 hónapig :) Amúgysem érzen ezt a hónapot sikeresnek valahogy, szóval most az esélytelenek nyugalmával, és teljes megadással várom a mensit, de az is még vagy 10-11 nap.

2012. máj. 14. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!