Megint az ovuteszt? Ma fogom használni először, de felmerült bennem egy-két kérdés.
Szia!
Minél később tesztelsz,annál jobb!Én este 18:30-kor szoktam,mert akkor jobban látni véled majd a 2 csíkot,jobban fogod tudni,hogy ovud lesz 24-36óra múlva!3napota szeretkezzetek!DE NAGYON FONTOS!!!:Attól még hogy lesz pé-sed,nem biztos,hogy megreped a tüsződ is!Mindenképpen uh vizsgálatot végeztessél pé-sed kor,és utána is hogy mereedt-e a tüsződ!Én sajnos most jártam így hogy nem repedt meg.Most majd ovutasztelek én is,és uh-tatok.Mindenképpen megéri,és nem kell várni egy hónapot akár feleslegesen!Ha 2 csíkot látsz menyj uh-ra,és majd menyj vissza ahogy a dokid mondja--e te is ráérdezhetsz hogy megszeretnéd nézni hogy meg-e repedt a tüsződ.Ha nem repedne meg,kapsz szurit.Kicsit fájni fog tőle a pocid 2-3 napig,de akkor nem csak 50%,hanem már ennél több esélyed lehet!Én így fogok tenni---tudod mindent a cél érdekében.
Remélem segítettem.Mikor lesz peteérésed?Hány naposak a ciklusaid?Mikor volt meg?
szió!
Én is használtam, bár még egy ciklus alatt, de az én sztorim más, hosszú, nem részletezem.
A lényeg, hogy kb. 20 h körül jó megcsinálni. Az én tapasztalatom szerint ekkor már elég koncentrált a vizelet, ha hat körül abbahagyod a folyadékbevitelt. Érdemes tényleg várni egy kicsit, de én kb. 10 percet vártam a mártogatással. Az eredmény is lassan mutatkozik meg, kb. 10-15-20 perc is kell, hogy le tudd olvasni a pontos eredményt. Nekem sajna, egyszer sem lett pozitív, de két csíkos igen, legalább rájöttem, hogy használ a gyógyszer, amit szedek...
16:38-as vagyok(előző).
Én is friss vizeletből szoktam,mert ami kell az hamar elhül a megfeelő hőmérsékletűre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!