Már annyiszor felmerült bennem a kérdés. Normális dolog, hogy 10 hetes terhes vagyok, és szinte semmi tünetem nincs?
vannak ilyen szerencsések, akiknek meg sem kottyan a terhesség. örülhetsz, ha ebbe a kategóriába tartozol. De nem biztos, hogy később sem lesznek tüneteid.
csak 1 példa: -Szandi nagy hassal úgy pattogott a Dáridóban, hogy tátott szájjal néztem végig. (ennek már jó pár éve).
Hát persze, hogy normális dolog! Nekem sem volt semmilyen tünetem! Mégcsak a cicim sem fájt! Annyi volt hogy a 13. héten kétszer hánytam reggel! De az is inkább a tervesvitamintól volt mint a terhességtől! Se előtte, se utána semmi nem volt!
3hós baba anyuja
Szia. Ne izgulj, azért mert nincs tüneted még minden rendben. Nekem se volt semmi más, csak a cici növés.
Gratulálok és minden jót.
Üdv, 5,5 hónapos kislány anyukája
Szia!
Ne aggódj, én egyszer sem hánytam terhességem alatt, hányingerem sem igazán volt. Csak a ciciérzékenység, meg sokszor és sokat tudtam volna aludni.
8 hetes kislány anyukája
Ne aggódj, mert ártasza babának! Nekem sem volt semmi rosszullétem - talán a szagokra voltam kicsit érzékenyebb, de azt a pocakosságom előtt sem bírtam nagyon elviselni! - a cicim feszül, és akkorák mint egy jól kifejlett grapefruit, meg néha beleszúrkál a pocimba, itt-ott, de azt mondták az teljesen normális! Én is paráztam ezerrel, de a védőnőm azt mondta örüljek, hogy ennyire szerencsés vagyok!
Puszi :)
13. hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!